Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A kávézás bűn??!

A kávézás bűn??!

Figyelt kérdés
Kedves Hitbeli Testvereim! Napi 2x fogyasztok kávét. Ez bűn vagy nem? Reggel 5:30kor és dél előtt 11:00 körül a munkahelyen.
2020. nov. 20. 07:00
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Nem
2020. nov. 20. 09:40
 12/42 anonim ***** válasza:
33%

Köszönöm Péternek a részletes ismertetést, tanulságos!

A .... lepontozóknak (akik természetesen automatikusan engem is le fognak) meg javaslom, nőjenek fel, mert a 4 arról szól: elolvasod, tanulsz belőle, és magad megállapítod, hogy bűn-e, hogy jó neked élni.

Minthogy ama kevés, és egyre fogyatkozó számú értelmes ember, aki a gyakorin válaszol - udvariasan, értelmesen, türelmesen- mindig erről ír:

Az életben kérdések és problémák vannak - meg kell erősödni, hitben, tudásban, hogy szabadon azt válasszuk, ami morálisan jó, ami szellemi fejlődést szolgálja, és ami a természettel harmóniában van. Bonyolult? Igen, de aki még nem ereszkedett le az egyre laposabb gyakori/vallás szintjére, az megpróbálja megérteni.

2020. nov. 20. 09:49
 13/42 tgt ***** válasza:
43%
Péter nem vallási okokból lett lepontozva, hanem azért, mert ostobaságokat írt.
2020. nov. 20. 10:10
 14/42 anonim ***** válasza:
43%
nem is "vallási" okból gondoltam, hanem miért is? tgt te mindent tudsz, miért rossz? egyébként meg minden vadmajom lepontozta, maga sem tudja miért
2020. nov. 20. 10:50
 15/42 anonim ***** válasza:
72%
Én a 6-os válaszoló vadmajom vagyok, és azért pontoztam le, mert nem értek egyet vele, mert nem tartom hasznosnak és a válaszomban le is írtam, hogy miért. Szerintem egyet ért velem a többi vadmajom.
2020. nov. 20. 10:54
 16/42 anonim ***** válasza:
15%

15 "Péter hozzászólásához annyit fűznék hozzá, hogy akkor az is bűn, ha tudatosan a fővárosban laksz és nem valami erdő mélyén a jó levegőn. Az is bűn, ha tudatosan olyan ételt veszel, amiben van valami káros anyag. És még sorolhatnám."

- Nem értesz vele egyet?? - de nem is a hozzászólásáról írsz! ! !

Nem írt a bűnről - a kávéról írt, te szelídmajom

2020. nov. 20. 10:58
 17/42 anonim ***** válasza:
72%
Csak az bűn amivel másoknak és magadnak artasz.
2020. nov. 20. 11:08
 18/42 anonim ***** válasza:
48%
Úgy látszik, hogy sem Péter hozzászólását nem tudtad értelmezni, sem az enyémet. Pétera káros hatásokról írt, ahogy én is, lásd a főváros levegője. De a kommentjeid minősége mutatja értelmi képességeidet is, így elnézem neked, hogy ezt a stílust képviseled.
2020. nov. 20. 11:13
 19/42 anonim ***** válasza:
43%
Én pedig napi 3x-4x. Nem bűn.
2020. nov. 20. 11:41
 20/42 anonim ***** válasza:
17%
18 kár ezért a károgásért - nem értesz vele egyet, azért pontoztad le, majd írsz ironikusan arról, mi a bűn. De P. nem a bűnről írt. Érted? ha azt írtad volna, hogy nem a kérdésre írt választ, az elfogadható lenne, de ez meghaladja kommentelő akadémikusi szinted. Az értékelés rólam egy okostojástól nagyon hasznos komment, köszönöm.100%
2020. nov. 20. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!