Isten saját képére teremtette az embert. Az első emberek az ősemberek voltak. Isten úgy néz ki mint egy ősember akkor?
11.
Akkor a biblia tagadja szegény dinókat is? :( (és a sok csontvázat a múzeumokban?)
Felesleges neki kérdéseket feltenni, mivel az ilyen fundamentalisták értelmes beszélgetésre nem alkalmasak.
Az ő kirekesztő teológiájuk szerint csak ők értelmezik helyesen a Szentírást, és amint látod, odáig elmennek, hogy burkolatan istentagadással vádolják a másként gondolkodó hívőket.
Én emiatt is hagytam ott a kereszténységet, mert tele van ilyen fanatikusokkal is.
A kommented alapján te primitív ember vagy, így inkább nem beszélgetnék veled.
Na, akkor elmondom neked, hogy miért vagy primitív.
1. Kezdődik az egész ezzel a kijelentéseddel: "miből gondolod hogy azok a dínó csontok igaziak?". A dinoszaurusz csontvázak valódiságát még egy 10 éves gyerek sem vonja kétségbe. Ilyen nyilvánvaló sületlenségre nem is reagálok, mert kb. annyira képtelenség, mintha azt kérdeznéd, hogy az athéni Akropolisz tényleg az ókorból való-e.
2. "kik azt vallják hogy a majomtól származnak 😂"
Nem, ezt senki sem vallja. A legközelebbi rokonunk a csimpánz és a bonobó, ezekkel a fajokkal közös ősei vannak az embernek.
3. "mond meg nekem hogy alakult ki élettelen dologból élő?"
Tanulmányozd az abiogenezist:
4. "mert a nagy bumm baromság ezt hangoztatja"
Nem. A Nagy Bumm a Világegyetem keletkezését magyarázza. Az 1960-as évek óta, mióta a kozmikus mikrohullámú háttérsugárzást felfedezték, már tudós körökben eldogadott a Nagy Bumm, ugyanis a háttérsugárzás egyértelműen bizonyítja:
Összegezeve: nem értesz a természettudományokhoz, de ennek ellenére gúnyos stílusban beszélsz róla. Na, ezért vagy primitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!