Most melyik Kereszténység az igaz Kereszténység?
Figyelt kérdés
Ha a Kereszténység tényleg az igaz vallás, akkor azon belül melyik Kereszténységnek kéne hinnem?2010. aug. 10. 09:08
21/21 Száraj válasza:
Én egyetlenegy vallásban sem hiszek, csak abban, hogy Krisztusnak van egy "gyülekezete", ez pedig a hívők közössége. Hívők alatt azt értem, aki a Biblia tanítása szerint él, s egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megismerje az Úr Jézust. Nem törvényből, hanem szeretetből és hitből és szabadsággal (persze nem szabadossággal). Szerintem egyedül csak a Bibliára lehet alapozni az életünket, csak így tudunk szeretetben elhordozni embereket, de még így is nehezen...A sok sok vitatkozás "keresztények" között azért van, mert sokszor a valláson magán vitatkoznak, ami nagy butaság, mert az sajnos nem tökéletes egyik egyházban sem!!! De lehet olyan felekezetet találni, ahol te megtalálod az Urat...kérdés csak az, hogy akarod e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!