A kereszténység mit tanít a nemek megváltoztatásáról?
Jó, de akkor miért vannak hermafroditák, ha ez ennyire egyszerű?
8-as vagyok.
9-esnek írom.
Jól látod, a különleges hajszínek, és a sminkelés is lehet Isten számára nem tetsző.
Nem mindegy hogyan ékesítjük testünket.
"Hasonlatosképen az asszonyok tisztességes öltözetben, szemérmetességgel és mértékletességgel ékesítsék magokat; nem hajfonatokkal és aranynyal vagy gyöngyökkel, vagy drága öltözékkel,
10.
Hanem, a mint illik az istenfélelmet valló asszonyokhoz, jó cselekedetekkel."
Isten jobb szereti a visszafogott külsőt.
A betegségek meggyógyítására törekvés nyilván teljesen más kérdés, mint a nemváltoztatas, öltözék stb.
A test a mi kis templomunk, nem mindegy hogyan kezeljük.
Összessegeben nem hiszem, hogy azért teremtett Isten nőt és férfit, és nem azért mondta meg kinek mi a dolga egy házasságban, hogy szabadon változtathass ezen.
8-as vagyok.
Jól látod, nem szeretem a katolikus templomokat magam sem, illetve az összes többit sem, amelyik szinte bálványimádást csinál a templomokból, tele van szobrokkal, festményekkel stb. Isten valóban a visszafogott templomokat, kapolnákat szereti, mert őt kell dicsőíteni, nem a szobrokat vagy a helyet.
"Ha Isten a visszafogott külsőt szereti"
Miből gondolod? A jeruzsálemi templomot Isten maga építette, Ő mondta meg, hogy nézzen ki és gazdagon dísztett volt, tele szoborra, domborművekkel, gazdagon dísztett szőttesekkel, aranyozás, stb...
"A betegségek meggyógyítására törekvés nyilván teljesen más kérdés, mint a nemváltoztatas"
Hallottad már azt a fogalmat, hogy nemi diszfória? Ez egy tünetegyüttes, ami a transzneműek többségét érinti. Erre a két fő gyógymód a hormonkezelés illetve a nemi átalakító műtét. Szóval nem, egyáltalán nem más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!