Kedves keresztények, hogyan reagálnátok, ha egy kis korú szerelmet vallana nektek, akit rátok bíztak néhány napra, hogy vigyázzatok rá?
Figyelt kérdés
Nem csak gyerek szerelemről van szó...2020. nov. 6. 19:17
11/18 A kérdező kommentje:
Én ha te lennék, most elsüllyednék :P
2020. nov. 7. 17:50
12/18 anonim válasza:
Ha ilyen kérdést feltennék akkor én is.
13/18 anonim válasza:
Hidd el, hogy pontosan értettem és szándékosan forgattam ki kicsit amit írtál, mert undorítónak találom az efféle beszólásokat.
14/18 anonim válasza:
aha... akkor most kiverheted magadnak, hogy milyen frappáns voltál.
15/18 anonim válasza:
Hát erre túl egyértelmű választ adnék szóval szóval inkább nem írok semmit xD
nyam nyam
16/18 anonim válasza:
Kedvesen. Nem tudom mi lenne. Ahhoz kéne tudni a körülményeket is, de annyi biztos, hogy kedvesek lennénk.
17/18 curios man válasza:
jézs666
több eszed is lehetne egyszer a névválasztásban, egyszer pedig abban, hogy ilyen ostoba kérdést csak olyan ír, aki nincs tisztában Annak a névnek a jelentőségével amivel próbál értelmesnek TŰNŐ kérdést feltenni
18/18 anonim válasza:
Simogatná a lelkem.. de a továbbiakat illetően nem mindegy, hogy pl. 14, vagy majdnem 18 éves az illető..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!