Nem szabad világi zenét hallgatni?
Figyelt kérdés
Meg tiltotta a gyüli hogy hallgassak világi zenéket! Na de szeretem a Cserháti Zsuzsa, Zámbó Jimmy, Máté Péter, Bango Margit, Gaál Gabriella, Madarasz Kati, Kovacs Kati, Dolly, ezekbe a zenekben nincs semmi ördögi csak a rapperben azt meg nem szoktam hallgatni! De szeretem ezeket amiket fel soroltam mert a szerelem, és az életről szólnak! Te mit gondolsz erről?2020. nov. 5. 18:36
11/15 anonim válasza:
Olvasd többet abibliát, és arra hagyatkozz, ne egy szekta hamis tanaira. Ha nem kéne világiasság az embernek, akkor nem létezne. Törekedj az egyensúlyra.
12/15 anonim válasza:
Ha Isten mindenre szabályt irt volna, vastagabb lenne a szava.
Az általad felsoroltakban nem találok kifogást.
Illetve ha nem Biblia ellenes dolgot énekelene, akkor azt az egy dalt nem halgatom meg.
13/15 anonim válasza:
Megint a hitgyülis... 🤦♀️
Te is tudod jól, hogy az egész egy nagy f@$ság, de mégsem hagyod ott a francba, hanem itt vergődsz... De miért?
15/15 anonim válasza:
Kedvenc vallásos dalaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!