Melyik bibliát érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet a különbség a 6000Ft-os a 3000 Ft-os között. Internet nem ír róla kb semmit, bementem Libri boltba, nem volt készleten.
Vagy mind ugyanaz, csak más a méret?
2020. nov. 3. 20:45
1/11 anonim válasza:
Szerintem az sem mindegy, hogy keményfedeles, vagy sem. De lehet csak Ószövetség, a másik meg teljes.
2/11 A kérdező kommentje:
Arra figyeltem, hogy Ószövetség és Újszövetség is legyen egyben. Szimpatikus a kisalakú, puhatáblás, mert talán könnyebb fogni olvasás közben. De lehet nagyon aprók a betűk benne, ezért is szerettem volna élőben megnézni.
2020. nov. 3. 20:50
3/11 anonim válasza:
Linkeld már be a Libriben néztem, és a Zsebméretű, meg a Nagy is 6000 forint körül találtam.
7/11 A kérdező kommentje:
igen, azt láttam, hogy puhatáblás. Szerintem az jobb is, vagy nem jól gondolom?
2020. nov. 3. 21:29
8/11 anonim válasza:
Bibliát ingyen kéne adni.
A jó dolgok mindig ingyenesek!
10/11 anonim válasza:
#8 "jó dolgok" Az év vicce, akkor te még nem olvastad az ószövetség szaftos részleteit :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!