Mit ír a Biblia a koronavírusról?
Szerintem a végítélet/Jelenések könyve/ részben található a leírás a Biblia végén.
Én úgy értelmeztem, hogy a fenevad jele lehet maga a vírus, vagy majd a védőoltásban lévő speciális anyag, amivel meg akarják jelölni az embereket és uralni, megbetegíteni őket.
Konkrétan nem emel ki egy virust a Biblia.
(Lukács 21:11) 11 Lesznek nagy földrengések, és egyik hely után a másikon élelmiszerhiányok meg járványos betegségek, . . .
(Jelenések 6:8) . . .. És hatalmat kaptak a föld negyedrésze fölött, hogy öljenek hosszú karddal, élelmiszerhiánnyal, halálos járvánnyal és a föld vadállatai által.
A 2015-ben kiadott Ébredjetek Folyóirat már jelezte ennek a közeledtét.
Járványos betegségek mindig is voltak, már a Zsoltáros is beszél "dögvész"-ről. (kissé régies megnevezése a járványos megbetegedéseknek)
Zsolt 91,3 Mert ő szabadít meg téged a madarásznak tőréből, a veszedelmes dögvésztől.
"Konkrétan nem emel ki egy virust a Biblia."
Tdom, hogy nem konkrétan így megnevezve, csak úgy általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!