Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn ha elmegyek étterembe és...

Bűn ha elmegyek étterembe és van autóm és lakásom?

Figyelt kérdés
Hitelre van lakásom, autót azt tudtam venni kész pénzből, csaladommal nem járunk a világba, csak étterembe nyáron strandra szoktunk menni és néhány hívő mondja hogy hát szegyelld el magad , hogy strandolsz étterembe jársz míg mások a világon a bolygónkon több százezren éheznek, naponta több száz ezer ember hal meg balesetekben, kórházak tömve vannak.- na de most erről én nem tehetek. Egy ember ha tud segít de nekem is van rezsi minden, kis pénz kell félre is tenni akármi adódik, a világ gondját nem veheti egy átlagos hétköznapi ember magára.-
2020. nov. 1. 19:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem
2020. nov. 1. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Élvezd az élet apró örömeit. Ezzel beleértve az étermet is. A többi embert meg szard le, ők sem afrikába vannak misszionárius küldetésen.
2020. nov. 1. 19:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen igazad van 2es! Nem vehetem magamra a világ problémáit ha tudok jó szívből segítek az Úr Jézus nevében, én hívő vagyok, /református/ de tiszteletben tartom a másik vallását is, nekem nem az a lényeg ki milyen vallású hanem milyen ember hogy viselkedik a másikkal.- az éhezők ellátása kórházak felújítása az állam dolga lenne.-
2020. nov. 1. 19:30
 4/12 anonim ***** válasza:
3as. Az alkalmatlan kormányokat is mi válasszuk az a baj.
2020. nov. 1. 19:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem bűn. Ha nekik sem kell szenvedni, akkor neked sem.
2020. nov. 1. 19:36
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

Ugye tudod, hogy hazudni nem szép dolog - azt is lehet mondani, hogy bűn.

"és néhány hívő mondja hogy hát szégyelld el magad, hogy strandolsz étterembe jársz míg mások a világon a bolygónkon több százezren éheznek, naponta több száz ezer ember hal meg balesetekben, kórházak tömve vannak."

- ez biztos, hogy nem igaz.

És lehet, hogy elég lesz az ilyen "bűn az ... típusú kérdésből, amiből vagy húszat írtál ki az őszi szünet alatt.

Hagyd már abba.

2020. nov. 1. 19:39
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
6os. Kitufja hazudik e.. Egyes gyülekezetek inkább hasonlitanak 1 elfuserált szektára..
2020. nov. 1. 19:41
 8/12 A kérdező kommentje:
6-os nem én írtam ki milyen oszi szünet? Én felnőtt családos ember vagyok
2020. nov. 1. 19:42
 9/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

pattogsz mint a lapda

nos Kerdezo de mit teszel? Afrikaba nem segitesz oke, de itt? Ha egy reszeg csoves piara ker aprot akkor adsz neki?

2020. nov. 1. 20:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, az oké, hogy a világ összes problémáját nem tudod megoldani. De a jövedelmed hány százalékát fordítod arra, hogy idegeneknek segíts? Nem az adóra gondolok, hanem amit szabad akaratodból adsz.

Ajánlom ezt a könyet:

[link]

Ajánlom még a szerzőnek ezt a blogposztját:

[link]

2020. nov. 1. 20:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!