Hivok ugye ezek nem bűnök?
Figyelt kérdés
Wczes, fürdés, mosas, takaritas, sütés - fozes..??? És én nem járok a. Világba de étterembe szoktam menni ez gondolom nem bűn2020. okt. 31. 18:06
1/11 anonim válasza:
Szerinted? Van fogalmad arról, hogy mi a 'bűn'?
2/11 anonim válasza:
Étterembe járni miközben emberek éheznek a világban? Szerintem nem szórakozásra kéne koncentrálni, amíg a világ egy negyede napi szintű kemény szenvedésben él.
3/11 anonim válasza:
#3 ozt errol az tehet aki etterembe jár? Aki etterembe jár kerte hogy megszulessen ebbe a vilagba? Hat rohadtul nem. Nem kene a fekáliát másokra kenni
4/11 anonim válasza:
#3 Szuletesed pillanatában nem dontheted el hogy kered az eletet vagy sem meg fogsz szuletni es majd lyézi beszedei karhoztatni fognak teged .
5/11 A kérdező kommentje:
4-és, 5-os köszönöm hogy ki alltatok melletem, igazatok van! 180 ezer a fizetésem, ebből 80 a rezsi. 100 ezrem marad élelem meg ki tartásra Alig élek, sose nyaralok semmi, akkor legalább már jot egyek. Én nem tehetek rolla hogy éheznek a világon tudom igaz de erről nem tehetek . Vannak ehhez meg felelő emberek a gazdag ország vezetők oldják meg azok.
2020. okt. 31. 20:26
6/11 anonim válasza:
#6 Na igen. Azzal semmit nem oldunk meg ha azokat karhoztassuk akiknek telik ra. Azokat kellene ezzel zaklatni akik milliardokat koltenek stadionokra meg a tobbi marhasagra
7/11 A kérdező kommentje:
7# pontosan!! Figyelj már kedves 7es , most nekem is van rezsim, kiadás, akkor kell tisztasági szerek, élelem, ezek alap dolgok ,,,, ha tudok segítek másokon egy 5 ezer forintal vagy adok enni valót de többet nem tudok tenni,,, református hívő vagyok, keresztény ember. Nincs karos szendvedelyem de annyit meg engedhetek hogy járok etkezobe gyrosozni, hambizok, ennyi belefér ha valamiért meg szulettunk éljünk is ne csak létezzünk !! Sztem Isten is ezt akarja
2020. okt. 31. 20:44
9/11 anonim válasza:
Ha a bibliat elolvasod mar a letezesed is bun, tedd le ezt a mesekonyvet es elvezd az eletet amig lehet.
10/11 anonim válasza:
Nem unalmas az életed, hogy ennyit csinálsz? Családot, gyereket nem akarsz? Szombaton vagy vasárnap dolgozol-e, mert valakinél ez is bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!