Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent a krisnatudat, mik...

Mit jelent a krisnatudat, mik a szokásaik? Milyen Istenben hisznek?

Figyelt kérdés
szektának minősül a krisna? Mit kell tudni róluk általánosságban? köszi a válaszokat!
2008. nov. 29. 10:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nezd meg a krisnavolgy.hu-t, itt mindent megtudsz roluk, es meg kerdezni is lehet toluk, erdekes!
2008. nov. 29. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek:

Ha Te is kmolyabban érdeklődsz ez iránt, akkor írhatsz nekem privátban. Én komoly érdeklődő vagyok ezzel kapcsolatban. Gouranga! :)

2008. dec. 5. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Ebből a filmből sok mindent megtudhatsz róluk és a hasonló vallásokról.

[link]

2011. jan. 21. 01:36
 4/4 anonim válasza:
Nem szekta. Az istenük Krisna. Vannak szabályok: nem fogyaszthatnak kábító- és mámorítószereket, nem szerencsejátékozhatnak, nemi életet csak házasságon belül, kizárólag gyermeknemzés céljából élhetnek, nem ehetnek húst, halat, tojást, hagymát, fokhagymát, nem ihatnak kávét, teát, alkoholt és nem dohányozhatnak. Ez egy kicsit soknak tűnik, de igazból nem nehéz.
2014. febr. 18. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!