Mit kell tudni az indiaiakrol? Mik a szokásaik álltalános tudni valok roluk minden érdekel?
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 15:38
1/9 anonim válasza:
Írd be gugliba,hogy:india.lap.hu
2/9 anonim válasza:
Nem szoktam senkit oltani, hogy Google-ba nézzen körül, de most ezt kell tennem.
India annyi nemzetiség, eltérő szokásokkal, vallásokkal, hogy a keresőbe beírod, és eltöltesz az információkkal több napot.
3/9 anonim válasza:
India kb annyira egységes, mint Európa. Legalább 100 féle népcsoport, sokféle nyelv, három fő vallás... Inkább guglizz, mert senki sem fog idemásolni neked egy lexikont.
4/9 A kérdező kommentje:
ÉN SEM VÁRTAM I LEXIKONT::P csak az álltalános tudnivalokat..de majd szétnézek...
2011. jan. 27. 16:20
5/9 anonim válasza:
Nyavalyognak mindenert, mindent ingyen akarnak, munkahelyen hatadba kest dobnak, nem a rogtoni fonokhoz mennek panaszra, hanem a topra. Egyebkent, mindenkire, mindenre van panaszuk.
6/9 A kérdező kommentje:
az utolsonak:ém ugy gondolom h ez amit leirtál nem minden indiaira igaz,mert akiket én ismerek nem ilyenek,,,söt a völegényem sem :)))nem nem a természetükre vagyok kiváncsi mert azt tom h mindenkinek más:P hanem az általános tudni valokra:Ja és az elözö válaszoloknak üzenem h elvégre azért jöt létre ez az oldal h kérdezenek!!!tehát ha mindenki a googléban keresne akor semmi értelme nem lenne ennek az oldalnak!!!
2011. jan. 29. 11:38
7/9 anonim válasza:
Ugy latszik Neked egy valasz sem jo. Miert nem kerdezed meg volegenyedtol szokasaikat?
8/9 A kérdező kommentje:
már kérdeztem,tudok is ugy érzem sok mindent...de szeretnék még töbet meg tudni!mert elhet h vmit nem mond el a völegényem sem talén azért mert szégyeli...nem tom de érdekel az ö kulturájuk:) am én csak annyit mondtam h a te válaszod az nem mindenkire igaz...lehet h akiket te ismersz azok ilyenek..vagy nem tom:P
2011. jan. 29. 12:01
9/9 anonim válasza:
Aha, sajnos az Ausztraliaba vandorolt indiaiak, sri lankaikak ilyenek. Nem kedvelt szemelyek, de meg US-ben sem. Ahany megye, annyi szokas Indiaban. Itt hiaba kerdezed, nezd meg a Wikit, a volegenyed eredeti szulohelye szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!