Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért állítanak ilyet a hívők?

Miért állítanak ilyet a hívők?

Figyelt kérdés
Kapcsolatban vannak Istennel, mi Atyánknal és Jézussal! Azt mondják vezeti őket az Úr, a világ végén kiragadja őket egyenesen a mennybe, sztem lehet hinni benne de ez nem normális ilyen nincs hogy egy Felsőbb rendű lény neked gondolatokat ad, és vezet téged.....
2020. okt. 31. 12:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Bebeszélik maguknak az egészet, mert könnyebbnek tartják az életet úgy, ha abban a tudatban vannak, hogy valaki figyeli őket "fentről".

Ennyi az egész. Isten valószínűleg nem létezik.

2020. nov. 1. 12:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a keresztények egy nagy része nem mond ilyet, hogy Isten gondolatokat ad neki, legalábbis valami közvetlen módon "hall" valamilyen vezető hangot. Én keresztény vagyok, és úgy gondolom, hogy Isten az által vezet, hogy olvasom a Bibliát, megnézem benne, hogy Jézus és más példaértékű szent emberek hogyan gondolkodtak és hogyan éltek, és követem a példájukat. Ha elméletileg elő is fordulhat, hogy valaki fejében "megszólal egy hang", az egy rendkívül ritka kivétel lehet, ma Isten nem így vezeti a hívőket.

üdv Stefán

2020. nov. 1. 17:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem egy éve történt, hogy kidurrant a kerékpár gumim, azt akarta Isten, hogy ne menjek többet dolgozni a munkahelyre. Ezt nem mondta, hanem belül éreztem. Azután, hogy felmondtam, kitört a koronavírus járvány, az életemet mentette meg, utólag jöttem rá.
2020. nov. 3. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!