Keresztények! Miért zavaró számunkra az, hogy valaki káromkodik? Egyszer elviselem, de aztán ha egymás után úristenezik, az már zavaró és idegesítő. Veletek is ez van?
Figyelt kérdés
2020. okt. 27. 20:18
1/5 anonim válasza:
Nem mint ha beleszólhatnál egy másik ember önkifejezésébe. Ez a szabad akarat.
2/5 anonim válasza:
az, hogy "Úristen", az nem káromkodás, hanem fohász
3/5 anonim válasza:
En ateista vagyok, de nekem is zavaro ha valaki minden mondataban b+el vagy mas tragar szavakat hasznal. Alpari stilus, rossz szokas, kellemetlen hallgatni.
4/5 A kérdező kommentje:
és ha spanyolul trágárkodnánk? :D
az jobb? Azt írom az adminnak vagy másnak, hogy " culo " akkor nem reagálna, mert nem magyarul írtam azt :D
2020. okt. 27. 22:26
5/5 anonim válasza:
Én is keresztény vagyok, néha megesik, hogy trágár szavakat használok, igyekszem leszokni róla. Az "Úristen"-ezésről is szeretnék leszokni, de nem tudok erre a kifejezésre más alternatívát xd (Amiben nem kell szánkra venni Istent) mondanátok kérlek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!