League of legends valójában a sátán egyik játéka?
Figyelt kérdés
Van benne egy karakter amit luxnak hívunk. Lux héberül lucifert jelent mindenki keressen rá.. .:D2020. okt. 24. 02:00
1/19 A kérdező kommentje:
lucifer neve fényhozó
2020. okt. 24. 02:00
2/19 A kérdező kommentje:
Lucifer latin szóösszetétel a lux, lucis (fény)
2020. okt. 24. 02:00
3/19 A kérdező kommentje:
Nagyon jól elrejtették ezt és a világ nem is tudja mik ezek a karakterek vagy hogy miféle ördögi dolgokat szimbolizálnak.
2020. okt. 24. 02:01
4/19 A kérdező kommentje:
illetve a karakternek a képességei fényre épülnek és a világossággal kapcsolatosak. (Ezt csak azért irtam le hogy mindenki fogja fel hogy ez nem hazugság)
2020. okt. 24. 02:03
5/19 A kérdező kommentje:
Illetve van még rengeteg ehhez hasonló dolog a játékban van olyan kinézet is hogy vérhold.
Sokan hisznek benne, hogy a vérhold a világ végét jelzi. ... jóslatot hoztak nyilvánosságra: még a Bibliában is benne van a félelmetes jelenség.
2020. okt. 24. 02:09
6/19 anonim válasza:
Azért elég jól elbeszélgetsz magaddal.
7/19 A kérdező kommentje:
Hozzátok beszéltem hátha van köztetek értelmes
2020. okt. 24. 12:20
8/19 Közveszélyes Kontár válasza:
"Lux" es barmi nelkul is a "Satan jateka" mint ahogyp majdnem minden "jatek", foleg az MMO-k es Multi-FPS-ek
nem veletlen tamadja sok fanatikus oket, nem beszelve hitetlenekrol is meghozza!
9/19 anonim válasza:
Akad, de kicsit butuska a kérdésed. A LoL nem a sátán egyik játéka. Bár én nem kedvelem, de egy sokak számára szórakoztató moba. Nem bűn vele játszani, ha túlzásba viszed, az se jó.
10/19 anonim válasza:
Lehet csak Lucifer inspirálta a karaktert vagy a latin nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!