Sok gonosz, kétszínű ember miért tartja magát kereszténynek?
Elvileg a szeretetről, meg ilyesmikről szól ez a vallás
De ahogy én tapasztaltam, ők a leginkább kétszînűek, nem szabad bennük soha megbízni
Nem tudok, talán nem is lehet általánosan nyilatkozni, csak a személyes tapasztalatom alapján.
Nagyon is tisztában vannak a tetteikkel és így próbálják elérni, hogy megváltásban részesüljenek a túlvilágban. Szóval félelemből. Meg hiszékenységből.
Csak ezzel tudom magyarázni, hogy a vakhitet gyakorló testvérem miért nem áll szóba velem, egy ateistával, annak ellenére, hogy állítólag szeret.
Kedves Cicanacis, én nem ismerek olyan vallásos embert, aki nem itélkezik mások sorsa felett, csupán csak az alapján, hogy vallásosak-e és hogy melyik vallást gyakorolják, ha igen.
Lehet, hogy nekem volt nagy szerencsém mikor az ismerősöket osztogatták, de ez a helyzet.
3# Tudod, mi sem vagyunk idióták, és vannak érzéseink, így amikor te úgy jellemzel valakit, hogy vakhitet gyakorol, majd pofátlanul testvérednek nevezed (legalább annyit tudnál, hogy nem vagy az neki, de még ez sem megy), akkor az ember, mert hogy a hívő is ember, nem fog veled szóba állni. Mert minek. Te úgyis jobban tudod, és egy értelmes ember nem áll le veled vitatkozni, inkább kerül.
Az álszent és képmutató ateisták egyik legnagyobb fegyvere ellenünk, és ezáltal Isten ellen az, hogy a PILLANATNYI viselkedésbe kapaszkodnak és ujjal mutogatnak, hogy ők azért nem hisznek, mert csúnya, ronda hívők hát hogy viselkednek már???
Térj meg és mutass példát. Vagy pedig hallgass, mert a sima erkölcs is ugyanezt mondja, nem csak Isten szava.
Kedves Cicanacis, ki vagy te, hogy megmond nekem, ki a testvérem? Ismered a családfámat talán?
Nagyon felháborodtál, pedig nem is rólad beszéltem. Hogy van ez? Az ilyen kiborulások miatt van olyan vélemenyem, amilyen.
Ha valóban jólelkű és szerető ember lennél, nem hordanál le vadidegeneket az interneten.
Szép napot neked.
Szerintem igazán nem értik mit is jelent kereszténynek lenni. Bár tudják, hogy mit vár el tőlük Isten, például, hogy szeresse felebarátját, segitsen másokat...stb, de lehet, hogy túl megterhelőnek érzik ezeket megtenni.
Sajnos sokan csak mondják, hogy vallásokat, meg hogy Isten félők, de a tetteiket nem ez látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!