Vallásosak! Szerintetek mikor bukik meg az evolúciós elmélet? Bunkók és ateisták kíméljenek!
3-as vagyok. Krisztusé vagyok, és pont az evolúcióval foglalkozom sok sok éve. Nem gondolom, tudom, jómagam is több szempontból meg tudom buktatni a törzsfejlődést. Kihasználva a természettudományos diplomámat, jó mélyre beleástam magam a témában.
Keress kreacionista műveket. Ajánlom átnézésre ezt a honlapot: [link]
A tudóstársadalom nagy része is már elveti az evolúciót, csak azok ragaszkodnak hozzá, akik az evolúcióbiológiából élnek, illetve az istengyűlölők, bibliagyűlölők.
Dr. Michael Behe is neves tudós, korábban evolúcióbiológus volt, de feladta, mert tarthatatlan. Azóta az ID szószólója. Óvakodj a wikipédiától ebben a kérdésben, mert nyíltan evolúciópárti és bibliaellenes. Ide vonatkozó cikkeikben jó néhány csúsztatás van.
Ez itt kényes téma, csoda, hogy nem szedték szét már a kérdésed.
Ha van bármi kérdésed a témában, nyugodtan írj privátot
"Lehet, hogy nem értem az elméletet, de akkor ennyi. És az elmélet szerint mindannyian állatok vagyunk, és nincs örök élet. "
Nem csak az ateisták, a Jehova Tanúi és az adventisták sem hisznek a lélek halhatatlanságában.
@ "És hogyan néz ki már, hogy először a víz alatt volt a hali, aztán mikor kiment a víz fölé, akkor lett egy tüdeje?"
Az mindenesetre biztos, hogy vannak tüdős halak is, olyanok is, amelyek képesek sétálni egyet a parton. A kétéltűek is tulajdonképpen halként kezdik az életüket, majd kijönnek a partra.
Én nem akarom védeni az evolúciót, de Istennek joga van úgy teremteni, ahogy neki tetszik. Ha például akarta volna közvetlenül is megteremthetett volna minket, de úgy tűnik, hogy inkább azt akarta, hogy szülők által legyünk, s az anyánkban fejlődjünk.
Michael Behe okos ember, de az igazság az, hogy a kritikusai is okos emberek, én beleolvastam mindkét véleménybe, s az én szerény tudásom szerint inkább az utóbbiaknak van igaza, de én persze nem vagyok nagy szakember.
"A tudóstársadalom nagy része is már elveti az evolúciót"
XDDDDDDDDDDDD
Imádom ezt az oldalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!