Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi keresztények tényleg a...

Mi keresztények tényleg a r*sek istenében hiszünk? Az élet eredete Isten, és az ősrobbanást Isten okozta. Nehogy már mi is, tudatlan vikingek volnánk :'(

Figyelt kérdés

2020. okt. 14. 15:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Ezek szerint a "villámhárítós" kérdés Sátántól való."

Látom neked nehéz volt a válasz. Kedvedért: "hasonló módon kísértette".

"ma 15:23 mien vallásos vagy???"

Keresztény, természetesen.

"Remélem megvan cáfolva a kor"

Mire gondolsz pontosan?

"A tudomány és a vallás "összefonódásából" igazolt link alapján a 15:23-as hozzászóló református."

Nem vagyok egyháztag. Krisztus szellemi egyházának a tagja vagyok, melyben Krisztus a szegletkő és a fej, és az apostolok az alapkövek. Teológiám megegyezik Pál és a többi apostol teológiájával, melyeket a Bibliában található leveleik tartalmazzák. Azaz az ő teológiájuk alapján épülök Krisztusban, ami természetesen Krisztus szavainak magyarázatát tartalmazza, többek közt.

Számomra a református teológia tartalmazza a legkevesebb tévedést, de ezt 100%-ig nem vizsgáltam. Eddigi tapasztalat. Lehet tehát, h tévedek.

De most már hagyjuk a személyemet, koncentráljatok a kérdésre!

2020. okt. 14. 15:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy az evolúció kamu, és a Föld kb 10 000 éves. És a fehér köpenyesek :D pedig rosszul számolták ki a korokat stb...
2020. okt. 14. 15:53
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

A leírtak alapján valóban hagyjuk a személyedet...

Nehogy kiderüljön valami sületlenség.

Ja! Kiderült.

2020. okt. 14. 15:56
 14/15 A kérdező kommentje:

milyen kár. Különben is, ha hiszünk a tudósoknak az ér valamit? Ugye, hogy nem?!

Evolúcióval és a nagy robbanással nem mész vele semmivel.

2020. okt. 14. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:

"ha hiszünk a tudósoknak az ér valamit?"

Nagyjából a körülöttünk levő világ nagy része, és 100 emberből 99 a tudósoknak köszönheti a létét.

Mutass rá bármire vagy bárkire magad körül, és ezeknek a többsége CSAK azért létezik, mert vannak tudósok!

2020. okt. 14. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!