Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívőként hogyan élvezzem a...

Hívőként hogyan élvezzem a szexet a férjemmel, ha azt erzem, egy csomó mindent vágyat nem szabad kiélni..?

Figyelt kérdés

Pl mi van ha én a vad szexet szeretem, vagy az oralisat is vagy a szadomazot is vagy mindent egybevéve.?

Vártam a férjemmel, nem volt előtte senkink. Mégis úgy érzem, most hogy ott vagyok, hogy mostmar nyugodtan és szabadon elhetek nemi életet, most is görcs van bennem, mit szabad mit nem. Azt hittem ha várok a hazassagig nem lesz több korlát. Erre még az is meg van szabva, hogy mit hogy helyes csinálni, mert hogy a szadomazo mondjuk sokak szerint ördögi, az orális meg természetellenes. És hiába házasodtam meg, ugyan ott tartok mint tini koromban, hogy onmegtartoztatas meg bűntudat a vágyaim miatt. Isten célja ez lenne? Hogy még most is ezen agyaljak mit szabad mit nem??

2020. okt. 12. 17:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

5#+1

A féktelen, felszínes szexet tíltják, mert ezzel saját magadnak ártanál. De te szerelemből teszed ezeket.

2020. okt. 13. 15:09
 22/32 anonim ***** válasza:
A sok segédeszközök meg onkiegtol vagyunk egymástól peltpavolodvpa.....
2020. okt. 13. 16:27
 23/32 A kérdező kommentje:
Ha tiltva van az óvszer akkor mégis hogy vedekezzek? Vagy Isten azt szeretné, hogy halomra szuljem a babákat akkor is, ha nem tudom eltartani?
2020. okt. 13. 16:50
 24/32 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem is Isten, de azért Orbán Viki szeretné ;)
2020. okt. 13. 16:53
 25/32 anonim ***** válasza:
#23 még a jehovák is védekeznek, náluk extrémebb keresztény nem kell :D
2020. okt. 13. 17:21
 26/32 anonim ***** válasza:
Ha élvezed p(h)allost,amit aladraknak jól most ....akkor nincs gond csak élvezni élvezni fogod...!!
2020. okt. 13. 17:26
 27/32 anonim ***** válasza:
Jehovista puncellarusok élvezik a szexet lehet szabad imádni a p(h)allost?!?
2020. okt. 13. 17:32
 28/32 anonim ***** válasza:
#27 a férjedét igen. a házasságon kívüli szexet tiltják, de házasan védekezhetsz, nem várják el hogy a nő a menopauzáig potyogtassák a gyerekeket. persze csak misszionáriusban szabad, semmi popsiszex meg nyilinyali, attól a jézuska megsértődik
2020. okt. 13. 18:08
 29/32 A kérdező kommentje:
És ez hol van megirva, hogy csak misszionárius pózban szabad?!
2020. okt. 13. 18:14
 30/32 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs én sose voltam jehova, párom viszont abban nőtt fel, ő mondta.
2020. okt. 13. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!