Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívőként hogyan élvezzem a...

Hívőként hogyan élvezzem a szexet a férjemmel, ha azt erzem, egy csomó mindent vágyat nem szabad kiélni..?

Figyelt kérdés

Pl mi van ha én a vad szexet szeretem, vagy az oralisat is vagy a szadomazot is vagy mindent egybevéve.?

Vártam a férjemmel, nem volt előtte senkink. Mégis úgy érzem, most hogy ott vagyok, hogy mostmar nyugodtan és szabadon elhetek nemi életet, most is görcs van bennem, mit szabad mit nem. Azt hittem ha várok a hazassagig nem lesz több korlát. Erre még az is meg van szabva, hogy mit hogy helyes csinálni, mert hogy a szadomazo mondjuk sokak szerint ördögi, az orális meg természetellenes. És hiába házasodtam meg, ugyan ott tartok mint tini koromban, hogy onmegtartoztatas meg bűntudat a vágyaim miatt. Isten célja ez lenne? Hogy még most is ezen agyaljak mit szabad mit nem??

2020. okt. 12. 17:07
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Ne agyalj, csak csináld.
2020. okt. 12. 17:30
 2/32 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2020. okt. 12. 17:32
 3/32 anonim ***** válasza:
91%
Ászter kapitány megenged mindent. Inkább benne kéne hinni.
2020. okt. 12. 17:46
 4/32 anonim ***** válasza:
94%
ilyenkor szoktak rájönni az emberek hogy miről szól a vallás
2020. okt. 12. 17:49
 5/32 anonim ***** válasza:
98%

Jézus nem tiltotta ezeket!

Ezt már csak az egyház találta ki azóta - a Bibliában nincsenek ilyen tiltások!

Jézus csak a féktelenséget tiltotta.

Ne legyél valláskárosult, használd az eszed!

2020. okt. 12. 17:59
 6/32 anonim ***** válasza:
14%

Kedves Kérdező.

Az általad felvázoltak, Isten szemében perverziót jelentenek. A szaporitó szerveknek rendeltetési helye, és feladata van, ami attól eltér, az nem normális. Ha ez neked tiltást jelent, akkor az sajnálatos. Nem értetted meg a szentségét, vagy is a tisztaságát.

A szadista módon élt nemi élet pedig szintén ellene megy a szent és tiszta élvezetnek. Hogyan lehet élvezni ezt a csodálatos ajándékot úgy, hogy közben ütik verik egymást, vagy épen lebilincselik, mint ha megerőszakolnák.... Stb.

Sajnos az ilyen felfogás, beteges. Bocsi de számomra nem tiszta, hogy valaki ebben leli örömét.

2020. okt. 12. 18:21
 7/32 anonim ***** válasza:
92%

"A szaporitó szerveknek rendeltetési helye, és feladata van, ami attól eltér, az nem normális."

ezt mindenképpen mondd el a maszturbáló főemlősöknek! meg a hobbiszexselő delfineknek. meg a nekrofil kacsáknak

2020. okt. 12. 18:23
 8/32 anonim ***** válasza:
87%

"A szaporitó szerveknek rendeltetési helye, és feladata van"

Pontosan!

Például az állatvilágban gyakori az orális szex. Szerinted ezt az isten miért alakította így?

"A szadista módon élt nemi élet"

Valami miatt a nők elég nagy részében van hajlam arra, hogy ezt élvezze. Persze adott korlátokkal, és kölcsönös megegyezés alapján.

Erre gondolt a kérdező, és nem pedig a gátlástalan erőszakra.

2020. okt. 12. 18:25
 9/32 anonim ***** válasza:
25%

Egyébként pedig azt csinálsz amit akarsz. Szabad akaratod van.

Megkérdeztél valamit, Én válaszoltam. Nem kötelezlek, hogy elfogadd.

2020. okt. 12. 18:28
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
#9 nem, de éreztetitek vele hogy nem oké. "Sajnos az ilyen felfogás, beteges. Bocsi de számomra nem tiszta, hogy valaki ebben leli örömét." a szerető és elfogadó keresztény. nem is értem szegény kérdező miért hívő még mindig
2020. okt. 12. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!