Milyen bibliai idézetek vannak amit a tudomány csak később fedezett fel? Pl. a Biblia megírta, hogy a világnak volt kezdete, de a tudomány csak később fedezte fel.
A Bibliában ezt olvassuk: „te takargattál engem anyám méhében.” „Szemeid már mint embriót is láttak engem, és annak minden része be volt írva könyvedbe a napokat illetően, melyeken formáltattak” (Zsoltárok 139:13, 16)
honnan szedte az embrió szót? Te vallásos vagy 1?
Nekem az tetszik a legjobban, hogy a biblia a tudomány előtt fedezte fel, hogy egy ember egy hal gyomrában akár három napig is túlél!
Ez annyira a tudomány előtt jár, hogy jelenleg a tudomány el sem ismeri! Még!
Ahogy a harmadik is írja, nincs embiró szó a Bibliában. Itt egy igazabb, sokkal szebb fordítás:
"Még alakot sem nyertek tagjaim és szemed már látott engem.
Könyvedben már minden fel volt jegyezve rólam:
napjaim már eltervezted,
mielőtt egy is eltelt volna belőlük."
Ez is szép, valószínűleg más forrásszöveget használt:
"Amikor a homályban keletkeztem, és a föld mélyén elindult életem, szemed már látta tetteimet, s könyvedben mind felírta őket. Meghatároztad napjaimat, mielőtt még egy is megjelent belőlük."
AKkkor ez mi??
Pont ezt írtam...
"a tudomány szerint mindig is létezett a világ."
Az nem tudomány volt!
Ne keverjük már a közvélekedést a tudománnyal...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!