Jehova Tanúi! Mit csinálna a gyereked ha hirtelen az iskolájában el kell menni a tesiterembe és tisztelegni kell a himnusz alatt? Vagyis fel kell állni stb... És ezt az eseményt csak az iskola tudja előre.
Nem énekli a himnuszt és nem teszi szívre a kezét. Ennyi. Végigállja, aztán leül.
De nem értem, miért csak tornateremben lehetséges ez, vagy miért mondanák, hogy hirtelen el kell énekelni a himnuszt...
Nem értem, mi ezen akkora nagy dolog.
3
Mi nem dicsőítünk egy országot sem. Isten előtt nincsenek országok vagy nemezetek csak emberek. Aki akar, ünnepelje március 15-ét,nekem ugyanolyan nap, mint a többi
5
Úgy értem, hogy nem húzza ki magát, áll szívre tett kézbr és felemelt fejjel
6
Nagyaroknak NEM SZÍVRE TETT KÉZZEL kell állniuk a Himnusz alatt.
Nem vagyunk amerikaiak!
Ezért tetted fel a kérdést, hogy ezt propagáld?
7
Én tettem fel a kérdést? El vagy tévedve, nézd meg. Én válaszoló vagyok, nem a kérdés kiírója.
Sem az amerikai sem a magyar tanú nem áll szívretett kézzel, de még az olasz sem. A lényeg az, hogy mi nem énekelünk himnuszokat és nem nem dicsóitünk országokat vagy nemzeteket. Isten előtt csak emberek vannak.
8. Bocsánat, úgy nézett ki.
Mellesleg, szerintem azt mindenki tudja, hogy a jehovások nem ünneplik a születés és névnapokat sem, csak egyházi ünnepeik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!