Gyüli vagy templom?
Figyelt kérdés
Szia te hova járnál? Én templomba járok ott tiszta imádság van, nincs agymosas! A hit gyuli 80%a pedig egy szekta Őrület!2020. okt. 2. 13:43
2/4 anonim válasza:
Én ezzel azért jobban vigyáznék, mert így csak pont olyan leszel, mint ők. Mármint azzal, ha folyamatosan szidod őket, hiszen ők is pont ezt csinálják más keresztényekkel, különösen a katolikusok ellen. Mi legyünk különbek.
3/4 anonim válasza:
Templomba nincs agymosás?? Akkor te egy szuperjó helyet fogtál ki.
4/4 anonim válasza:
Szia! Én a gyülibe járok (jártam, a covid előtt) és nem tartom helyesnek ahogyan sokan beszélnek a katolikusokról. Az a véleményem, hogy nekünk, keresztény egyházaknak össze kell tartanunk. Az agymosással viszont nem értek egyet. Ez egy sokkal bonyolultabb téma tehát részletesebben kifejtem. Sokan vakon követik a lelkészt mindenben de én azon a véleményen vagyok, hogy az embernek legyenek saját nézetei, akár vallásról, akár politikáról legyen szó. Ez kívülről agymosásnak tűnhet de ha oda jársz akkor rájössz hogy ezek az emberek önként vállalták hogy mindenben vakon követik a lelkészt de egyébként a lelkészek soha nem kényszerítik ránk a saját nézeteiket. Egyébként meg mindenki önszántából csatlakozik a közösséghez ha meg akarsz akkor kiválsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!