Jézus követői! Mit csináljak ha ideges vagyok a tudomány miatt, és próbálok nyugodt maradni, de nem megy? Neked mint Jézus követő nincs ilyen idegesség?
Figyelt kérdés
Pl. a szabad akarat illúzió, mert az agy előbb dönti el, mint az Én. Vagy pedig túlságosan nagy az univerzum, hogy csak a Földön van élet.2020. szept. 28. 19:58
2/12 anonim válasza:
az agy előbb dönti el, mint az Én???
3/12 A kérdező kommentje:
Azt mondják. És első! Ez most leesett nekem :D
Ki verem a fejemből xD
2020. szept. 28. 20:16
4/12 anonim válasza:
Még a keresztények többsége is elfogadja azt, hogy Isten teremtett más bolygóra is életet/máshol is kialakult az.
Ez neked miért esik nehezedre?
5/12 anonim válasza:
Igen mert van nèmi időeltolódás az inger által felküldött info ès az agy kiadott parancsa között ,ami majd a tènyleges törtènèst èszeli miuzán az agy válaszolt az ingerre.
6/12 A kérdező kommentje:
Amúgy én szerintem akkor is van szabad akaratom. Eldöntöm, hogy hiszek, vagy nem hiszek. Csak ugye a gondolat picit késik, mint a fény a tudatból az agyba megy stb... :) én ezt gondolom.
2020. szept. 28. 20:22
7/12 anonim válasza:
Így van, a szabad akarat utólag tudatosul.
8/12 A kérdező kommentje:
Ja. Az ÉN tudat az agyban van.
Csak a tudat késik picit az agyhoz. Érteni? :)
Tehát van szabad akarat csak késik mint a fény! Gondolok valamit (Én) és elindul az agyhoz, hogy befogadja és megcsinálja stb..
:)
2020. szept. 28. 20:49
9/12 anonim válasza:
Túl sokat gondolkozol hülyeségeken.
10/12 anonim válasza:
Bibliában azt a fickót akit lenyelt egy cethal biztos szabad akarat vezérelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!