Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nèmelyak azt mondjak,hogy az...

Nèmelyak azt mondjak,hogy az inkvizíció "szent inkvizíció" volt,akkor most Istentől volt vagy Sátántol?

Figyelt kérdés

2020. szept. 25. 14:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 A kérdező kommentje:

69,70.Nem szeretnèk a ti lelkiállapototokban lenni,mert a gyülölettől nem látjátok azt a feleletet amit èn nem voltam köteles adjak de adtam,viszont az èn fökèrdèsem adott amire ha akartok feleltek de nem kèrdeztek vissza.

De azèrt mègegyszer emlèkeztetlek,hogy az oldal köztük ti is az 1,2,20,34 azt állitjátok,hogy az inkvizíció Istentől van.

Èn pedig a 35,39,43 ban igazoltam amiben nem voltam köteles,hogy Pál pèldája alapján a tanúk nem szándèkos tèvedèst követtek el mert tudatlan álapotban törtènhetett a "Jèzus imádat"de kijavitották amijent rájöttek,de nem gyilkoltak.

Így Pál is a tanúk is Isten szerint jártak el,IGY ISTENTŐL VAN.

Az inkvizíció pedig nem ISTENTŐL van,hanem az ÖRDÖGTŐL mert Jèzus erre nem tett megbízatást,hogy tömegesen gyilkolyák az emberek egymást,sőt szervezett bünözès volt kinzásokkal amit látom mèg sokan nem bántak meg,hanem mèg nyugtázzák is.

Így a bűn vèdelmezèse ès a meg nem bánása miatt az inkvizíció az ÖRDÖG munkája.

2020. szept. 27. 19:44
 72/74 anonim ***** válasza:
92%
Már csak egy kérdés maradt: ha ebben ennyire biztos vagy, miért tetted fel a kérdést? Ez nem jehovista térítő oldal!
2020. szept. 27. 19:47
 73/74 anonim ***** válasza:
92%

Én sehol se állítottam, hogy Istentől van, szerintem az emberek hozták létre.

De arra továbbra se válaszolsz, hogy a tévedés kitől van? Isten téved, vagy tévedéseket sugall?

2020. szept. 27. 20:03
 74/74 A kérdező kommentje:
Èn a választ megadtam az elejètől ès ti is megadtátok úgy,hogy"konklúzió"ès befejeztem ezt a kèrdèst,de ott mèg van ès lessz.
2020. szept. 27. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!