Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nèmelyak azt mondjak,hogy az...

Nèmelyak azt mondjak,hogy az inkvizíció "szent inkvizíció" volt,akkor most Istentől volt vagy Sátántol?

Figyelt kérdés

2020. szept. 25. 14:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
89%
Én úgy tudom, hogy emberek hozták létre, de lehet tévedek.
2020. szept. 26. 15:53
 32/74 A kérdező kommentje:

Így is van,az emberektől van,de az emberek csak ès kizárólag Isten ès az Ördög akaratát cselekszik,ahogy Jèzus mondta.

Most lehet èrthetőbb leszek,Istentől volt suggalva vagy az Ördögtől az inkvizició?

Tudva a mai embert nem èrinti,ha nem bünrèszeskènt viselkedik a cselekmènnyel kapcsolatban,mert ugye valami törtènt.Jèzus pedig azt mondta"kèt úrnak szolgálni nem lehet"

Azt is mondta"ha valaki bünöst partol rèszese annak"

Mèg egyszer irom,minden lèpèsünk vagy az Isten szava vagy az Ördög szava szerint törtènik.

2020. szept. 26. 16:24
 33/74 anonim ***** válasza:
93%
Megválaszolom, amiben választ adsz arra, hogy az internetet vajon az Istentől való sugallatra hozták létre, vagy a Sátán ihlette.
2020. szept. 26. 17:19
 34/74 anonim ***** válasza:
87%
Istentől, ez egyértelmű.
2020. szept. 26. 17:26
 35/74 anonim ***** válasza:
92%

"Így is van,az emberektől van,de az emberek csak ès kizárólag Isten ès az Ördög akaratát cselekszik,ahogy Jèzus mondta."

Amikor a Jehova tanúi azt tanították 1955 előtt, hogy Jézust lehet imádni, az Istentől vagy a sátántól való tanítás volt?

2020. szept. 26. 17:56
 36/74 A kérdező kommentje:

33.Az internet is kèt rèszre oszlik Isten szava szerinti tèmák ès az Ördög szerintiek,közèp út nincs.

Ha az interneten kiolvasm a bibliát,meghallgatok egy biblián alapuló programot,növènytermesztès stb.ès mèg ezernyi dolog amit Isten szeret.

Vannak filmek gyilkolással kapcsolatos filmek,szexorgiák stb.az Ördög cselekedetei.

Amint írtam közèp út nincs vagy az Isten cselekedetei az interneten vagy az Ördög cselekedetei.

2020. szept. 26. 17:58
 37/74 A kérdező kommentje:

35."Jèzust imádni".

Megkèrlek küldj bizonyitèkot valamely tanulmányt,mert ha nem küldesz hamis vádnak bizonyosul.

Ha igaz is volna,èrtelemszerüen ki van igazítva.

Most nem megyek bele ki mit nem èrtelmez pontosan,de amikor felismeri akkor javít.Ellemben van aki 2000 ève tudja százzával a Biblia nèlküli gyakorlatot de nem javít amikor felismeri,hanem vèdi.

2020. szept. 26. 18:14
 38/74 anonim ***** válasza:
92%

Itt a bizonyíték:

[link]

Tehát ez Istentől vagy sátántól való tanítás volt? Mert mint mondtad, nincs köztes dolog.

2020. szept. 26. 18:54
 39/74 A kérdező kommentje:

38.Elsősorban a linked nem megbízható,mert a vèlemèny rolla ès pontosan a vège felè kètsègbe vonható,ugyan is nem a jw.org-rol idèzel.

Íme a linked írójának eredete.

[link]

Most tekintsünk el a WordPress megbizhatoságátol.

Mit írt Pál az 1Timoteus.1:13."Noha korábban káromló ès arcátlan voltam,aki üldözött másokat.Mègis irgalmasan bánt velem,mivel tudatlanul ès hit nèlkül tettem,amit tettem"

Itt megfigyelhetjük,hogy Pál"tudatlanul"tette amit tett.

De miután felismerte a bűnt ès mindjárt változtatott az èletèn mar"irgalmasak(bántak)" voltak iránta.

Látható,hogy Pál tudatlanságba tette ès változtatott,ès a további bűnt elkerülte,így irgalmasságot nyert.

Így ha a Jehova tanui is ha tèvesen èrtelmeztèk a"Jèzus imádatát",mindjárt javitottak,amiből következik,hogy irgalmasságot nyertek.

Ellentètben az Egyház,hogy 800 èv alatt számtalanszor rá jött a gyilkos bünre de nem bántak meg hanem folytattak a bünözèst itt nem nyerhettek irgalmat,mert mèg ma is vannak vèdelmezők verbálisan.

Ez a vèdelmezès akkor van amikor az utolsó három papa bocsánatot kèrt a világtól a keresztes háborukèrt,inkvizicioèrt ès a pedofiliáèrt.

Főleg Ferenc pápa többször is megtette amikor ment Ausztráliába,Egyesült-Államokb,Európába.

Tiszteletère váljon.

Sajnos egyesek a vezetőjüknek se hisznek.

2020. szept. 26. 20:25
 40/74 anonim ***** válasza:
93%

"Így ha a Jehova tanui is ha tèvesen èrtelmeztèk a"Jèzus imádatát",mindjárt javitottak,amiből következik,hogy irgalmasságot nyertek."

Jó. Mielőtt nem korrigálták, ez a tanuk Istentől vagy a sátántól volt?

Mert idézlek téged:

"Amint írtam közèp út nincs"

"Elsősorban a linked nem megbízható,mert a vèlemèny rolla ès pontosan a vège felè kètsègbe vonható,ugyan is nem a jw.org-rol idèzel."

Annál azért jobban megbízhatóbb, amit te linkelsz rendszeresen users.atw.hu oldalról, mert itt régi őrtoronyból idéznek.

2020. szept. 26. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!