Nèmelyak azt mondjak,hogy az inkvizíció "szent inkvizíció" volt,akkor most Istentől volt vagy Sátántol?
"Az internet is kèt rèszre oszlik Isten szava szerinti tèmák ès az Ördög szerintiek,közèp út nincs."
Hát az inkvizítorok között is voltak, akik Isten akaratát cselekedték, és voltak, akik a Sátánét.
Ahogy Szolzsenyicin írta, a jót a gonosztól elválasztó határvonal keresztülhúzódik minden ember szívén.
Ez olyan mint a komunizmus,volt egy 10% akik jól èltek azokon akiket ütöttek,tömlöcbe raktak miközben vertèk ès dolgoztatták ingyen ès a mezei munkan loháton őriztèk.
Az egyház ezt csinálta csak más módszerekkel ès kivègzèsekkel ,ès vannak akik figyelmen kívül hagyja ezeket ès meggondolatlanul pártolják az elnyomó osztályt,holott a 800 èves visszamenője lehet,hogy az inkvizíció áldozata lett.
De itt a kèrdès;mièrt tartanak bibliat ès belőle megmagyarázzák az ellenkezőjèt,hogy az inkvizíció Istentől van ès 35-40 millió ember jogosan volt kiírtva.
Èrdekes a papa elismerte ès embersègesen bocsánatot kèrt amit szamba sem vesznek egyesek.
edgár a te hazugságaid Istentől jönnek, vagy a sátántól? Hát hazudik Isten? Ha nem, akkor igaz rád Isten szava:
"Csupán csalást eszelnek ki, akiknek hazugság az örömük. Hazugság van a szájukban, s kívánják az áldást, bár szívükben átkot hordoznak."
Isten mondja nem én, hogy te átkot hordozol szívedben.
67.Nem tudom kit hívsz edgárnak,de annyit látok,hogy a főneveket nem tudod milyen betűvel írjak.
Úgy mint a bibliat is fordítva èrtelmezed ahol Istent ír ott te Sátánt olvasol ès ahol Sátánt ír Istent.Igy mindenben ellenkezőnek bizonyult.
Mindhogy azt mondod,hogy az inkvizíciót Isten támogatta.A papa nem ezt mondja, de te ellene mondasz neki is,mert ez a születèsi hibád.
Amikor azt mondom,hogy az inkvizíció Sátántol van,te pedig azt,hogy Istentől volt akkor a 67 bejegyzèsben ki hazudik?
"Csupán csalást eszelnek ki"
Mèg te mondod"hat hazudik Isten"?
Mègis,hogy lehet Istent hazugsággal ès inkvizicioval vádolni?Jèzus hejesli ezt?
Jèzus gyakorolta vagy tanította az inkvizíciót.
Ne tèvelyegj,mert a 67-ben lèvő vádjaid tègedet illetnek.
Azért nem kicsit nevetséges, amikor te jössz a helyesírással...
A "papa" nem Isten, hogy mindenben igaza legyen.
Kinek képzeled magad, hogy az én bibliaértelmezésemről irkálsz hazugságokat?
Amikor azt mondom,hogy az inkvizíció Sátántol van,te pedig azt,hogy Istentől volt akkor a 67 bejegyzèsben ki hazudik? TE, ez már számtalanszor beigazolódott.
Rajtad kívül senki nem vádolja Istent hazugsággal. Minden rád illik a 67. hozzászólásból.
Annyira hülye edgár azért te se lehetsz, hogy egy kérdésemet állításként idézed vissza. Azt se írtam sehol, hogy az inkvizíciót Isten támogatta. Miért hazudsz folyamatosan? Ördögök laknak benned?
67-es voltam.
Amúgy jó lenne, ha válaszolnál a kérdésemre:
"Az őrtorony tévedései kitől vannak? Isten szokott tévedni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!