Protestánsok! Úrvacsora várandósság alatt? Ti hogy oldottátok meg?
Ja, csak most nem pohárról, hanem kortyról van szó, és a bor 6%-os alkoholtartalma sem óriási.
Ennyit az ember maga is termelhet.
A magzat meg nem károsodik a szélfuvallattól. Ha az anyára rákiabálnak, és ettől megijed, még az is többet árt neki.
Májnál pl nem mindegy,hogy 1 pohár vagy 2 liter persze,de az idegrendszer ugyanúgy károsodik 1 korttyal mint 1 liter bor esetèn.
A szèlfuvallatot nem èrtem,a borok magas savtartalma szintèn ártalmas.
6%-os bor? Azt hittem 10 vagy 10,5%nál nincs kisebb.
De visszatèrve az idegekhez ez is olyan mint a dohányzás.A tüdődnek nagyon nem mindegy,hogy napi 1 doboz vagy napi 1 szálat szívsz.Az idegrendszerben viszont 1 szál cigi is ugyanazt a káros ès vègleges reakciót váltja ki mintha egymás után gyujtanak rá.
Kérdező: "Protestánsok! Úrvacsora várandósság alatt? "
Én azon csodálkozom, hogy ez egyáltalán ez kérdéses! Miért ne fogyszthatnál néhány korty bort ráadásul "úrvacsora" címén és jogán???? Nem is értem!!! Hidd el a kisbabánk nem fog megártani!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!