Várandósság alatt, milyen krémet tudtok ajánlani, amit lehet használni sötét karikás, táskás szemek ellen?
Figyelt kérdés
Nem szoktam sminkelni, soha nem használtam szemceruzán kívül mást. Nem volt rá szükségem.
Össz-vissz az esküvőmön volt rajtam alapozó, meg szájfény, a szemceruzán/szempillaspirálon kívül, azt is, kozmetikus tette fel.
Nem értek hozzá 😅!
Lényeg a lényeg, 2. gyermekünket várom. Tény, hogy nem sokat tudok aludni, de ezek a szemek, lassan már ijesztőek, mint, akinek bemostak 🙈😰.
Esetleg, tudnátok rá ajánlani valamit, ami várandósan is használható? Vitamin, vagy krém?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
2020. szept. 11. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!