Ha 4 hónaposan még inkább sötét a haja, akkor az is marad?
Figyelt kérdés
A ferjemmel mindketten szőkésbarnák-középszőkék vagyunk. Az első kisfiunk is fekete hajjal született, de 4 hónaposan neki már világos volt a haja. A kicsi is sötét hajjal született, de neki még most 4 honaposan is inkább sötét a haja és a szemöldöke is. Akkor ő inkabb sötét hajú lesz? Úgy tudtam, hogy ha mindketten szőkések vagyunk, akkor a gyerekünk is az lesz. Csak kivancsiság, persze, gyönyörű sötét hajjal is. A szeme mindkét gyereknek kék.2018. jún. 5. 18:48
1/7 anonim válasza:
Az hogy ti hasonló tónusúak vagytok, attól még öröklődhet valami erősebb vonal nagyszülőktől, dédszülőktől ami nála ütközik ki.
De akár még ki is világosodhat a haja, és később meg újra besötétül... :)
2/7 anonim válasza:
A férjemnek koromfekete haja van, nekem szőke. Én teljesen azt hittem, hogy a sötét gén üt minden világosabbat, ehhez képest szőke lányunk született. :D
3/7 anonim válasza:
Lányom négy hónapsan még sötét hajú volt, most 9hónapos és szőkés barna.
4/7 anonim válasza:
Én szőke vagyok a férjem világosbarna hajú. Mindketten hófehér bőrűek. A gyerekünk nagyon sötét bőrrel született. Fél éves korára szőke lett, hófehér bőrrel.
5/7 anonim válasza:
Kislányom feketével született, 6-7 hónaposan kezdte leváltani, most 9 és szőke.
6/7 anonim válasza:
A kisfiam nagyon kevés hajjal született, de az barna volt, elég sötét. Kihullott neki kb 3-4 hónapos korára kis kopaszka lett, aztán világos haj nőtt neki, ami szép lassan kezd barnulni. Most olyan neki, mint születésekor volt (4 éves), csak sűrűbb :)
7/7 anonim válasza:
Férjemmel mindketten nagyon sötét barna hajúak vagyunk. Kisfiúnk is nagyon sötét hajjal született. Most nyolc hónapos és vöröses szőke a haja. Felmenőkre mindkét oldalon üthet, de akár vissza is sötétedhet még. Majd kiderül 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!