Kinek hány évesen (vagy hónaposan) kezdte a gyereke hajtani a lábával a kismotort?
A fiam 22 hónapos, és egyáltalán nem érzett rá a kismotorra (2 féle), de a babytaxira sem.
Nem tudom eldönteni, h lusta hajtani vagy ennyire instabil és fél.
Látom, h a 2 évesek már száguldoznak vele, sőt láttam olyat, aki már 2 évesen a pedál nélküli biciklin lökte magát.
El vagyok keseredve, mert nem tudom, hogy mi van. Későn érne ebben? Amúgy az igazi kocsik és motorok szerelmese, mindig megcsodálja, odamegy a parkoló motorhoz. Tehát valahol érdekli, csak nagyban.
Másnak a gyereke is hanyagolta a kismotort és társait?
Kisfiam márciusban, 1. születésnapjára kapta a kismotort, akkor még nem érdekelte, de gyereknapkor már boldogan száguldozott vele. Barátnőm kisfia most lesz 2 éves, néha ráül és gurulgat vele, de nem foglalkozik vele különösebben.
Szerintem alkatfüggő, mennyire bevállalósak. Stabil, magabiztos a mozgása egyébként?
Igen, magabiztos mozgású, mindenhova felmászik.
Remélem belejön, azért ez is kell egy kicsit a további mozgásfejlődéshez.
Köszönöm mindenkinek a választ.
Gyerekem tudott vele menni kb 1,5 evesen is csak nem érdekelte, nem használta
A bölcsiben erzett rá csak az ízére (gondolom mert alig volt udvari jatek csak motor mert kiscsoportosak voltak)
Mellettem még ma se hajtaná, a bolcsi miatt meg lételeme lett.
2 fiam, 1 lányom van.
Az első szülött fiam 1,5 évesen már úgy kavart a motorral, hogy sokszor frászt kaptam, hogy nem fog időben megállni.
Középső gyermekem 3 évesem volt hajlandó először úgy motorral ülni, hogy hajtotta... előtte csak tologatta.
Lányom 2 évesen már ment a lábbal hajtós biciklin.
Gyerekfüggő :) Szerintem ne keseredj el, nem jöhet be mindenkinek ugyanaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!