Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A sötét vagy a világos szem...

A sötét vagy a világos szem alakul ki hamarabb?

Figyelt kérdés
2017. febr. 13. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:

ezt most hogy érted ?

a leggyakoribb a barna szem a földön, de ha neked kék szemed van akkor jó eséllyel a gyerekednek is lehet kék nyilván

Nálunk:

Anyukámnak szürkés kék szeme van

Apunak barna.

Nekem (1. szülött) : Zöld (családban van zöld szem)

Öcsémnek : barna

Húgomnak : kék

2017. febr. 13. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:

jah első vagyok.

Páromnak barna

Nekem zöld.

lányunknak zöld .

2017. febr. 13. 12:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Lányaimnak már két hónaposan kék volt,barátnőm lányának baba szemei maradtak és 6 hónaposan kezdett barnulni neki.
2017. febr. 13. 12:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgy èrtem a kisbabáknál.Hogy ha sötèt lesz a szeme az látszik pár hónaposan, vagy ha világos lesz, az látszik hamarabb
2017. febr. 13. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Lányomnak már születésekor barna szeme volt. Azóta is az.

De ő félig arab.

A magyar gyerekeknek születéskor általában kék szemük van, a végleges szín csak később alakul ki.

2017. febr. 13. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Baratnom gyerekenek 3 honapos koraig kek volt a szeme, aztan bebarnult. Mindket szulonek barna volt a szeme.
2017. febr. 13. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:

1-2-es vagyok.

Jah értem !

Lányomnak születésekor kékes szeme volt.

néhány hónap múlva már zöld !

2017. febr. 13. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Lányom fekete szemmel született, már a szülőszobán egyértelmű volt. Pedig nem néger, nem arab és nem roma. Fiaim kék szemmel születtek, és ahogy nőttek tovább világosodott a szemük. A kisebbik fiamnak idővel megjelentek benne világosbarna foltok, így az összhatás kékes-zöld lett.
2017. febr. 13. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!