Mi történne ha... a keresztény vallás kiderülne, hogy minden állítása igaz? Tehát evolúció hamis, tényleg fiatal a Föld, és az Elsők akik ettek a fáról, tényleg igaz, és Jézus teljes története is igaz.
Az evolúciót ma már a keresztények is elfogadják az amerikai eredetű szektákat leszámítva. A Bibliában a teremtés irodalmi leírás, nem történelmi beszámoló, ezt minden normális teológus így gondolja.
Hogy Jézus történte esetleg igaz, az engem nem nagyon érdekel. Annak idején hittem benne, nem segített. Ha kiderülne, hogy az egykori hitem igaz volt, akkor is csalódásként emlékeznék vissza arra a korszakra.
Szóval nekem aztán mindegy.
A pápa gazdagabb lenne mint Bill Gates vagyona megszorozva a Mark Zuckenbergèvel.
Az utolsó kis falu papja is arany rolls-royce-al járna.
Csak a saját nevedben beszélj. Én tudom mi van halál után.
A hat nap teremtés is szimbólikus.
Jèzus lètezèsèt sem bizonyitotta semmi eddig,csak a bibliában irtak róla olyanok akik akkor mèg nagyon nem èltek.
De mások sem irtak róla egy szót sem a vèlt saját korában.
A torinói lepel-röl is már bebizonyosodott ,hogy hamisitvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!