Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért fejezte be a...

Isten miért fejezte be a teremtést?

Figyelt kérdés
A világ vége után már csak örök boldoság lesz?

2020. szept. 20. 02:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%

Erre Ráismertél. Isten szaporodással biztositotta a jövőt, nem újra teremtéssel. Akik túlélik Isten nagy napját, azok képezik az újvilág társadalmának zsengéjét. S elkezdik majd Isten akarata szerint betölteni a Földet. Az ezer év alatt a Messiási király elvezeti Őket a tökéletességre, és megszünteti a halált, és minden nemű fogyatékosságot, ahogy be is mutatta.

Az ezer év végén Sátán egy időre fel lesz oldozva, és akkor választ is kap mindenki, hogy egy Tökéletes embert, ellehet-e tériteni Istentől vagy sem.

2020. szept. 20. 05:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Bizonyára megunta.
2020. szept. 20. 07:01
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Mert elvégezte a kitervelt munkát.

A többit rábízta az evolúcióra.

Így lett tökéletes.

2020. szept. 20. 07:59
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
A teremtés folyamatosan zajlik most is.
2020. szept. 20. 08:39
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Most rajtunk a sor teremteni. Az egyel feljebbi teremtő az egyel alatta lévőknek teremt megfelelő körülményt.

Egy vég után mindig csak örökség lesz.

2020. szept. 20. 09:35
 6/11 anonim ***** válasza:
30%
Gondolta jobb a csúcson abbahagyni,bár magának be nem vallva inkább olyan tevèkenysègbe kezdett,amihez èrt is.
2020. szept. 20. 10:16
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
Isten nem fejezte be, nem hagyta magára a világot, hanem azt folyamatosan gondozza és fenntartja. Tegnap egy jehovástól olvastam én is ezt, gondolom a teremtés könyvét értelmezi félre, mely inkább a hét felosztásának ad keretet. A 7. napon való pihenés inkább az embernek szól.
2020. szept. 20. 12:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Nos az ember joggal kérdezheti, hogy Isten miért fejezte be a teremtést.

Nos Isten megteremtette a közvetlen alatta lévő Hierarchiát! Azokat a dimnenziókat és egeket és Angyali világokat melyek kívül esnek a 3D terejmtett világon. Ezt követően Isten megteremtette a 3D világot benne az embert! Isten a legmagasabb szintről kezte a teremtést! Nem alulról felfelé hanem felülről lefelé! Ezt befejezte! Viszont Isten mind végig munkálkodik! Most is!

Jn.5,17.Jézus pedig felele nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.

2020. szept. 21. 12:32
 9/11 KZitus ***** válasza:

Szia Lucifer

A teremtési munkája felől kérdezel, arról ő ezt íratta le nekünk:"Így készült el az ég és a föld, és minden, ami rajtuk van. A hetedik napra Isten végzett a munkájával, és miután elvégezte minden munkáját, a hetedik napon megpihent." 1Mózes 2:1-2

A versek azt mondják el, teljesen bevégezte azt a munkát, amit értünk emberekért kezdett el: lakható, élhető, élvezhető életet teremtett számunkra itt a földön.

Ha valaki fölépít egy házat, miért szűnik meg a házépítő munkától? Mert kész van!

Persze ez nem jelenti azt, hogy más dolgokkal azóta is nincsen elfoglalva. A Biblia további részei éppen arról ír, mi mindent tesz értünk, hogy visszaálljon az, amit Ádámék miatt mi elveszítettünk. Krisztus ezt mondta az Atyjáról:"Jézus azonban így válaszolt nekik: „Az én Atyám mind a mai napig folyton tevékenykedik, és én is folyton tevékenykedem.” János 5:17

2020. szept. 21. 18:50
 10/11 ...Laci ***** válasza:

Persze, hogy befejezte volna a Teremtést, de ki szerint tud a szerető szívű Teremtő nyugodtan hátradőlni, amikor Sátán az utolsó pillanatban belekontárkodott a művébe?

Aki ezután nyugodtan tud pihenni, miközben látja, hogy gyermekei szenvedései most következnek...

2020. szept. 21. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!