Szerintetek Isten miért nem úgy teremtette az embert,hogy az levegővel is tudjon táplálkozni??Úgy hogy ne kelljen szilárd étel.
És miért teremtett apró baktériumokat, amik megbetegítenek? Miért olyan fizikai törvényeket teremtett, amik lehetővé teszik a földrengéseket, tornádókat, vulkánkitöréseket, amikben tíz- és százezrek halnak meg? Hogy lehetséges ez egy olyan univerzumban, ami állítólag direkt az életre van hangolva?
Kérdező, ezekre a kérdésekre nem lehet értelmes választ adni, ha valaki nem hajlandó kilépni a vallások világából a valóságba.
Én például beértem volna azzal is, ha a földet zabálnánk és a hasznos fémeket kiemésztenénk. Földből van elég nem? Ha meg elfogyna a lábunk alatt, akkor átrepülünk a Holdra és azt is felzabáljuk.
Igazad van, nem kellene földet művelni. De én nem teremtettem volna éghajlatot sem, hanem egységesen 25 fok lenne mindig és pucéran járnánk mert ruha sem kellene. De amúgy a beszélgetésnek sincs sok értelme egyes emberekkel, mert valaki bemérgelődik. Úgyhogy a szókincsünk lehetne az hogy "dömdödöm" és akkor kész is. Meg van alkotva a NEW PEOPLE, nem ez a mostani szerencsétlen faj, ami...
Látod mennyivel bölcsebb és szeretőbb Isten mint pl. te, aki tökéletlen gondolkodásoddal megfosztanád magadat számtalan élvezettől!
"Én például beértem volna azzal is, ha a földet zabálnánk és a hasznos fémeket kiemésztenénk" - pontosan ezt tette isten, csak azokat a fémeket, és ásványi anyagokat amelyből a tested áll, és amelyek szükségesek az életedhez, belerakta a paradicsomba, paprikába, gyümölcsökben, uborkába és sok sok növénybe, amelyeket miközben "zabálod", élvezetet találj a látványban és az ízekben.
Egyébként a zöldségekből és gyümölcsökből is bőven jutna MINDEN embernek a földön, csak a rossz az elosztási(politikai) rendszer. Ezért ugye nem Isten hibáztatható. Róla ezt mondhatjuk el:"Megnyitod a te kezedet, és megelégítesz minden élőt ingyen” Zsoltárok 145:9, 16.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!