Hit gyülekezete??
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hiszek Istenben Mindenhato Atyaban és Egyszulott Fiaban Jezusban! De azt mondom a hit bennünk el! Én jártam gyulibe teljesen meg bolonditottak, be zavartak az agyam úgy hogy azóta pszihiaterhez járok! Csak a pénzre mennek és meg bolonditanak! Ti mit gondoltok a hit gyulirol? Ilyeszgetnek a pokollal stb2020. szept. 16. 22:01
11/12 MBbpg válasza:
A hatosnak van személyes tapasztalata, mégis lepontozták... Jómagam is alá tudom támasztani amit ő írt, nem tudom honnét jönnek ezek a furcsa sztorik mint amit a kérdező ír...
12/12 anonim válasza:
Jézus idejében az volt az adakozás, hogy mindenkinek kötelessége volt leadni a tizedet. A tized saját bevételének az egytizede. Ennél többet senkinek sem kellett adnia (ha csak nem akart) a templomban.
Jézus nem kért pénzt azért, amiért tanított. Azoknak volt pénzük, akik vele voltak és kísérték (az apostolok, rokonaik, asszonyok, stb.) Ezek azok voltak, akiknek segített, és akik önszántukból mentek Jézussal, és önszántukból segítették Jézust a vagyonukkal (nem szorult volna rá, ezzel inkább csak őket tette próbára, hogy képesek-e őt követni).
A pénzbedobás, egy hitből való adakozás az egyház felé, segítve ezzel őket. Aki nem őszintén teszi, hanem csak mert látja, hogy a többiek is teszik, az nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!