Lehet egy hívő lány prostituált?
Figyelt kérdés
Jézus is befogadta a prostituáltakat... ez csak egy munka. Tiltja ezt a Biblia?2020. szept. 15. 12:13
31/38 A kérdező kommentje:
Csak hangosan gondolkodom...
2020. szept. 15. 18:24
32/38 anonim válasza:
Én szűz vagyok és szerintem ígyis halok meg...
Kíváncsi volnék mi lenne, ha a nők udvarolnának a férfiaknak...
33/38 anonim válasza:
Ha betartja a Bibliát, akkor nem lehetne. De a hívők is csak emberek, mint bárki, és ugyanúgy követnek el hibákat, mint bárki, egyik sem tökéletes és mindenféle tökéletlenség előfordulhat a hívőkban.
34/38 anonim válasza:
Mert a házasság nem prostitucióra èpül?
Ha már van gyűrű szètteheti a lábát a fèrje eltartásáèrt...
35/38 anonim válasza:
Ide írhatna egy pap, hogy megprütyköl néha egy egy 12 éves fiút, baj-e? Végülis nem gyilkosság...
36/38 anonim válasza:
Nekem udvarolt már több lány is. Most van egy csajszi, akitől szabályosan lopóznom kell az utcán. Hidd el nagyon kellemetlen ha csaj udvarol, brrrr...
37/38 anonim válasza:
Nem kellemetlen ha a csAj udvarol ..mert vagy vmi!!!
38/38 anonim válasza:
Ha igaz lenne az az állítás, hogy van az az élethelyzet amikor prostinak kell menni, akkor sok milliárd ember lehetne prostituált.
Akik kényszerből dolgoznak a pékségben, a tescoban, mehetnének mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!