Keresztény lányok ti összejönnétek olyan férfival, aki volt már prostituáltnál vagy sok felesége volt?
Figyelt kérdés
2019. nov. 5. 23:04
1/9 anonim válasza:
Keresztény asszony vagyok. Attól függ, mennyire szerelmesedek bele... :D :D :D
2/9 A kérdező kommentje:
És ha beleszerelmesedsz fülig, asszonyként elhagynád a családod?
2019. nov. 5. 23:46
4/9 Asmr válasza:
Amelyik férfi 5x 6x elvált.... hát ott már nem valószínű, hogy a nőkkel volt a baj... ;)
6/9 anonim válasza:
Nekem volt fiatalon egy kapcsolatom, amiből született egy lányom. Sajnos nem sikerült az a kapcsolat, házasság sem lett belőle. Aztán jött a feleségem, akinek a családja megismertette velem a hitet és úgy is próbáltunk élni, lett 3 gyermekünk, de most 18 év után-keresztényi hit ide, szentségi házasság oda- külön vagyunk már 4 hónapja, úgy megromlott a kapcsolatunk. Nem tudom még mi lesz, de úgy néz ki, én hiába voltam azon, hogy helyrehozzuk, nem lesz belőle semmi. Tehát akkor nekem nem sok esélyem van egy keresztény kapcsolatra?
8/9 anonim válasza:
Az is más, mert az megbocsáthatatlan. Megalázó.
9/9 anonim válasza:
Előző 2 én voltam Én nem jártam (soha nem is voltam) prostinál és nem is csaltam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!