Most van Pokol vagy nibnsen? Jézus erről mit tanított? Isten elküldi az embereket szenvedni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 20:28
11/17 anonim válasza:
Épp hogy nem hisznek. Szerintük csak egy angyal.
12/17 A kérdező kommentje:
Ám én abban is hiszek, hogy Jézus a Megváltó, az élő Isten fia, és Jézus közben Isten is lehet. Hiszen Isten fia. :)
2020. szept. 14. 21:32
13/17 anonim válasza:
Úgy néz ki, csak a keresztények szenvednek a pokolban, mert ők mocskolják Sátánt és a demonokat.
Átlag ember nem szenved ott, ez valószínűleg csak keresztény hazugság, amivel betérítik az új híveket.
14/17 anonim válasza:
A pokol a negatívság. Nem sokan érzik akik pokolban vannak, de lehet tudatállapot is. Nem isten küldi őket szenvedni, ők választják azt az életet.
15/17 kretens válasza:
Mi most egy olyan valóságban vagyunk ami szerintem nem más mint maga a POKOL.Mindig ugyan azt éljük át újra meg újra.A halál itt csak az újra átélés kezdete amit mi születésnek nevezünk.Gondolkodjon el mindenki azon hogy társadalmi rangtól függetlenül és adott kortól függetlenül mindenki átmegy élete során kisebb-nagyobb fizikai fájdalmakon.Ez elkerülhetetlen mert biológiailag igy épülünk fel hogy valami mindig megbetegszik a szervezetünkben.Hát nem érdekes ez?Mintha és szerintem az is vagyis szándékosan igy van tervezve.Tulajdonképpen a fájdalomra vagyunk beállitva.A másik érdekes dolog ami nemcsak az emberre de gyakorlatilag minden élőlényre a legegyszerűbbektől az összetettebbekig igaz hogy enni kell.ENNI.Ez másképp nem történhet csakis úgy hogy egy másik érző élőlényt pusztitunk el mindegy hogy növény vagy állat.Ugye milyen természetes az mikor gyümölcsöt vagy zöldséget vagy húst eszünk és bele se gondolunk hogy ezek az élőlények milyen kinokat élnek át.De van még ennél is érdekesebb.Mindegy hogy valaki szegény vagy gazdag lehetett fáraó vagy császár vagy király vagy egyszerü kisember de mindenki valamin mindig idegeskedik vagy nyugtalankodik vagy harcol.Igy volt ez a múltban és igy lesz a jövőben is.Én már rég arra a következtetésre jutottam hogy ez az álltalunk érzékelt világ egy pokoli gépezet.Ebből nem lehet kitörni.
16/17 A kérdező kommentje:
Vagyis mint az egyenesen át, vagy az interjú egy idegennel filmekben, hogy mindenki én vagyok, és nincs halál, mert újjászületünk egy másik életformába? De akkor miért félünk? És a Mennybe véglegesen hogyan lehet kerülni? Nem akarok lánynak születni, vagy akár pókká.
2020. szept. 15. 20:32
17/17 anonim válasza:
Annyit mondott, hogy lesz fogcsikorgatás. Gondolom nem valami boldog dologra gondolt. Te fogat csikorgattál már? Főleg fogorvosnál...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!