Ki isten?
Figyelt kérdés
Valaki magyarázzamárel lécci.2010. aug. 6. 16:29
13/21 anonim válasza:
A legnagyobb átbaszás,pénzszerzési lehetőség,gyűlöletkeltés,emberi méltóság sárba tiprásának-azaz a vallásnak a KÖZPONTI része!Állítólag ő a basszájba...
14/21 anonim válasza:
13:27 sajnos igazad van.mondjuk az isten nevű fogalommal még nem is lenne baj önmagában,ha nem élnének vissza vele a vallásosok,főként a vezetők.
15/21 anonim válasza:
Isten az, aki elnyomja az embereket, aki azt hiszi magáról, hogy ő a nagy Ő, pedig az angolok is azt mondják, hogy a Semmi is nagyobb nála: "Nothing is greater than God!"
16/21 anonim válasza:
"Nothing is greater than God!"
Nem tudom mennyire foglalkoztál angol tanulással. De ennek a helyes fordítása a következő.
"Semmi sem nagyobb, mint Isten."
üdv
25/F
LastOne.Left
17/21 anonim válasza:
Olvasd el a Bibliátés megtudod
18/21 anonim válasza:
Hát még csak 15 éves vagyok, de ezt tudom, Isten egy fogalom mindenkinek más az Isten, ahogy az előttem lévő írta mindenki magában találja Istent, mások szerint Isten maga a természet mert a társadalom Lucifer......ezt úgy lehet értelmezni hogy a jó Isten aki megteremtette a természetet a harmóniát... a társadalom rossz! és mindenki tehet róla h miért rossz a világ mirét káosz uralkodik az Úr csak megteremtette mi meg magunbk irányítjuk tovább!!
19/21 anonim válasza:
Meik fogalmát akarod tudni, az igazat vagy a ki******* hazugságot?
Az igaz: Az istenek a ma i néven Démonok ként ismert lények(A rohadt keresztész szarság eltorzitotta a tudást!!! A démonok segitenek és ember kinézetüek nem ugy mint a keresztén retyva állitja!!!!)
A hamis : Egy kiba***** kitalácio amit a tudás és spiritualitás eltávolitására találtak ki és sajnos sokat is keresnek vele.
20/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!