Ki isten?

Figyelt kérdés
Valaki magyarázzamárel lécci.
2010. aug. 6. 16:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ő az, aki. ('Vagyok, aki vagyok'.)
2010. aug. 6. 16:31
 2/21 anonim ***** válasza:
Én.
2010. aug. 6. 16:32
 3/21 anonim ***** válasza:
44%
Isten mi vagyunk,emberek.mindenki Isten csak nem mindenki ismeri fel magában.
2010. aug. 6. 16:36
 4/21 anonim ***** válasza:

[link]

Ez azt hiszem elég kimeritő válasz.:D

2010. aug. 6. 16:39
 5/21 moogle válasza:
89%
42
2010. aug. 6. 16:43
 6/21 anonim ***** válasza:
Eric Clapton
2010. aug. 6. 16:49
 7/21 anonim ***** válasza:
A barátom azt hiszi, ő. :D
2010. aug. 6. 17:28
 8/21 anonim ***** válasza:

A kérdés úgy lenne helyes, hogy...Mi Isten? :)

A válasz pedig egyértelmű. Feltéve, ha elfogadod, hogy az Univerzumunk tudatos, vagyis van létrehozója és fenntartója.

Erre válaszolj, és utána lehet beszélni róla. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 6. 17:32
 9/21 anonim ***** válasza:

1. Akik az emberek közül nem merték felvállalni önmagukat, akkor is, ha valamit "eltoltak", azok találták ki. Legyen kire áthárítani a felelősséget. Majd a túlvilágon szembesülhetenek a tényekkel.

2. Ha elfogadom a régmúlt leírásait, akkor a teremtőket nevezték Isteneknek (több volt!). A Biblia is megemlíti: ...az ember olyan lett mint közülünk egy.

3. Ha hívő vagyok, akkor egy magam felettiben akarok, hinni, akinek bevallna bűneimet, ha megbánom akkor feloldoz. Igen, de akkor életem végéig tettegni fogok, ha mégis kiderül és lelki nyomorékká válok.

4. A legfontosabb, hogy te minek hiszed. Lehetsz magad is, hiszen isteni lélek van benned.

2010. aug. 6. 19:46
 10/21 anonim ***** válasza:
Ő az aki öröktől fogva Veled van és melletted .Ő az akit egykoron elhagytál mert azt hitted van jobb NÁla.Ő akkor kérte h ne menj el, ne hagyd ott Őt.Sokáig kérlelt .Nem maga miatt hanem miattad mert tudta nem lesz Neked jobb Nélküle.Hiszen Isten maga a szeretet és Szeretet nélkül pedig nem tudunk élni.Ő csak arra vágyik h Szeresd s hogy viszonozd a szeretetét hogy a szívedben Ő legyen az első .
2010. aug. 6. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!