Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ateisták! Senki sem tudja, de...

Ateisták! Senki sem tudja, de hogyan reagálnátok, ha a halálotok után Jézus Király előtt lennétek az ítélet előtt a Mennyben? Akkor sem hinnétek el, hogy Ő az? Hogy hogy nem féltek ettől?

Figyelt kérdés

2020. szept. 8. 22:01
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Szuper. És ott van még az erkölcs és a szabad akarat. Ha nincs Isten, akkor nincs erkölcs sem. Pedig nekem rossz például a 9/11 katasztrófa.
2020. szept. 20. 10:55
 32/37 anonim ***** válasza:
92%

"kérj bármit"

Nem, sajnos nem.

Pedig elég fontosat kértem, ami nem önző, és neki is nagyon jó lenne, de nem. Ez már sok éve volt, és azóta sem.

Az erkölcs pedig nem az istentől származik, hanem minden csapatban kialakul, az állatok között is.

2020. szept. 20. 11:39
 33/37 A kérdező kommentje:

És az állatoknál is van erkölcs? :D ne röhögtess...

Az oroszlán csak megöli a zebrát, mert éhes, de nem gyilkolja meg. És nincs lelkiismerete. Az állatok nem tudnak gondolkozni a halálon, sem pedig Istenről. De az ember igen. Szóval, az erkölcs Istentől származik. Akár tetszik akár nem.

2020. szept. 20. 11:48
 34/37 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Én a helyedben már most kezdenék félni, hogy hogyan fogsz majd megállni Jézus előtt.

Szerintem sehogyan.

2020. szept. 20. 11:48
 35/37 A kérdező kommentje:
Te is megfog semmisülni, mert ítéletet mondtál nekem!
2020. szept. 20. 11:49
 36/37 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem fogtad fel, de igen, pl. az oroszlánok között, a csapatban is van erkölcs.

A legokosabb állatok (elefántok, delfinek, majmok) TUDNAK gondolkodni a halálon, nézz csak utána.

Persze ettől még te lehetsz buta, a te választásod.

De Jézus nem fog elfogadni téged, ha ennyire gonosz vagy. Tudod, ő valami mást kért tőled. Ennek is utánanézhetnél, mert ahogy látom, már elfelejtetted.

2020. szept. 20. 11:52
 37/37 A kérdező kommentje:
gonosz majom vagy.
2020. szept. 20. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!