Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ateisták! Senki sem tudja, de...

Ateisták! Senki sem tudja, de hogyan reagálnátok, ha a halálotok után Jézus Király előtt lennétek az ítélet előtt a Mennyben? Akkor sem hinnétek el, hogy Ő az? Hogy hogy nem féltek ettől?

Figyelt kérdés

2020. szept. 8. 22:01
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Lázár sem látott semmit. Jézus annyit mondott a barátainak, hogy "elaludt" majd Jézus felébresztette.
2020. szept. 8. 23:53
 12/37 anonim ***** válasza:
80%

Ha tényleg minden úgy történne, ahogy azt a keresztények tartják, akkor első kérdésem az volna Jézushoz, hogy mi lett a családtagjaimmal, akik előttem távoztak az élők sorából?

Ugyanis az egész családom ateista!!! Ezek után azt kérném, hogy bárhol vannak, oda mehessek én is. (valószínűleg nem a mennybe...)

2020. szept. 9. 00:21
 13/37 A kérdező kommentje:
Én hiszem, hogy Isten annyira igazságos, hogy a jó emberek is a Mennybe kerülnek, akár ateisták is :) Akkor csak te vagy az egyedüli vallásos? :O
2020. szept. 9. 00:25
 14/37 anonim ***** válasza:
92%
Nem, én sem vagyok vallásos. Nagyobb tárgyi tudásom van a kereszténységről, de hitem ugyanúgy semmi, mint a szüleimnek.
2020. szept. 9. 00:48
 15/37 anonim ***** válasza:
83%
Kerdezo, de ha szerinted az ateistak is a mennybe mennek, ha jok, akkor mi ertelme a vallasnak?
2020. szept. 9. 02:03
 16/37 anonim ***** válasza:
74%
Ő hogy reagálna rám azok után, hogy mikor hívő voltam, nagy ívben tett arra, hogy mi van velem. Hogy nézne a szemembe, azok után?
2020. szept. 10. 13:22
 17/37 anonim ***** válasza:

Nekem sem hajlandó semmit válaszolni, hiába kérem.

Még van egy kis ideje, de lehet, hogy már nem sok.

2020. szept. 10. 13:54
 18/37 anonim ***** válasza:
91%

Nekem soha nem válaszolt. Még egy támogatott nyelvtanfolyamot sem intézett el nekem, hiába imádkoztam.

2020. szept. 10. 13:57
 19/37 anonim ***** válasza:
0%

13:22 Szóval szerinted ha kinondom hogy hiszek, akkor elvárhatom, nem is inkább követelhetem az adott istentõl hogy fürösztöljön minden jóban?

Ilyen hozzáállással érthetõvé vály számomra sok "keresztény" viselkedése.

2020. szept. 10. 14:00
 20/37 anonim ***** válasza:
Válaszról volt szó, nem fürösztésről.
2020. szept. 10. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!