Ateisták! Senki sem tudja, de hogyan reagálnátok, ha a halálotok után Jézus Király előtt lennétek az ítélet előtt a Mennyben? Akkor sem hinnétek el, hogy Ő az? Hogy hogy nem féltek ettől?
Jaj nagyon jót mulattam itt mindenkitől.... Köszönöm.
Különben már történt ilyen, egy Saullal a Damaszkuszi uton. Saul üldözte a keresztényeket. Amikor megjelent neki Krisztus olyan fényes volt, hogy (nevezzük ateistának) megvakult. De mivel vakká lett meg is gyógyította.
Tehát drága ateisták, sajnos nem fog a lelketek elporladni. Ne reménykedjetek, hogy ennyivel megússzátok. Ti azt mondjátok láttok. Ezért csak azt fogadjátok el amit láttok. A hívők azt mondják nem látjuk, hanem hisszük.
Krisztus már erre ítéletet mondott. "Azért jöttem a világra, hogy a vakok lássanak és akik látnak vakok legyenek."
Tehát jó lenne kedves ateisták, ha egy fehér bottal temetnétek el magatokat, mert Isten dicsőségét biztos nem fogjátok látni, de én igérem, hogy át foglak vezetni titeket egyik felhőről a másikra. :) (ja és 😎 napszeműveget is csomagoljatok.)
jaja =)
Én sem látom az űrszondát ami már kiment a Naprendszerből, de elhiszem, hogy létezik.
Az jó dolog, ha elhiszed.
Viszont, ha lenne olyan 70 méteres antennád, amivel mostanában a jeleit fogják, akkor nem kellene elhinned.
Istenhez pontosan mi kell, hogy ne kelljen hinned, hanem tudjad is?
Hit..
Láttad már pl. az agyadat?
Fölösleges hülyének tettetni magad.
Az agyad megnézheted, ha akarod.
Ha nem akarod összetörni a koponyacsontod, akkor pl. MRI-vel.
Még egyszer: Istenhez pontosan mi kell, hogy NE KELLJEN HINNED, hanem TUDJAD is?
Mégegyszer, hamár nem értesz hozzá.
Ha tudod, akkor már nem lenne hit! Ezért hit. Bár valószínűleg létezik Isten. Hiszen tudunk gondolkozni az élet értelmén. Az állatok pedig nem... :D és a hitetlenek pedig fertőzöttek.
És én nekem iPhone telefonom van. Elhiszed? Komolyan mondom.
Tehát akkor ezt NEM tudhatjuk.
Akkor ez azért egy kicsit más dolog, mint az agyad, vagy pedig az űrszonda.
Isten vagy van - vagy nincs.
Végre egy normális válasz :)
Én hiszek Jézusban. És ja, senki sem tudja, még a tudomány sem. Majd mindenki megtudja a halál után. Már ha a halál létezik.
A hitünket megelőzi a következtetés. Sokan ítélkeznek a Bibliáról úgy hogy egyetlen mondatát sem olvasták, ezért következtetés sem tudnak levonni belőle.
Nagyon egyszerű a képlet, imádkozz kérdezzél vagy kérj bármit. (lehetőleg jó dologról a lottó ötöst kivéve.) utána nagyon figyelj mindenre. Meg fogsz döbbenni, a dolgok elindulnak a te kérdésed felé, (persze nem varázslásra gondolok.) Próbáld ki, nekem mindig beválik. Innen tudom hogy van Isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!