Baptista vagy nazarénus? Melyik vallást válasszam és miért?
Figyelt kérdés
Valamelyik mindenképpen lesz, olyat ne írjatok, hogy egyik se.2020. szept. 7. 10:24
12/18 anonim válasza:
Attól függ mik a céljaid,és mi az ami miatt választani akarsz! Az hogy más hogy gondolja(ahogy látod ahány válasz,szinte annyi vélemény van) az szerintem nem reális a döntésed végkimenetelében! Neked kell belelátni a vallások a,hogy dönthess!
13/18 A kérdező kommentje:
Nem tudtam javítani utólag a kiírást, de egy kommentben leírtam:
ha valaki pontokba szedné az eltéréseket, aki ismeri mind a kettőt.
2020. szept. 8. 15:53
14/18 anonim válasza:
Hát én csak eggyik részről tudok a kérdésekre válaszolni a másik felét csak kivűlről látom! Nincs járkálás eggyikből a másikba (előfordulhat de nem általános) így nehéz olyan személyt találnod aki tapasztalatból tudja összehasonlítani a kettöt!
15/18 anonim válasza:
Igazán nem értem, hogy miért nem Istent kérdezed meg, hogy hova menj.
16/18 anonim válasza:
9-es válaszolóval értek egyet. Én közel egy éve járok már a baptistákhoz, ifire és istentiszteletre. Vannak dolgok, amiken lehetne még javítani, de így is nagyon szeretem. Szerintem gyülekezete válogatja, hogy milyen benyomása lesz az embernek egy-egy a felekezetről.
17/18 anonim válasza:
Ha konkrét kérdésed van a baptistákról, akkor szívesen válaszolok.
Ez pedig a hivatalos hitvallás: [link]
18/18 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én a Krisztusban Hívő Nazarénus gyülekezet tagja vagyok.
Hit alapja hogy el kell hagyni a bűnöket.
Ha valaki megtért el hagyta és megbanta bűneit, akkor keresztelkedhet meg.
Nem tudom hogy mennyire ismered a bibliát.
A biblia szerint igyekszünk járni.
Hit alapjainak azokon alapulnak.
Ha van kerdesed szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!