Baptista vagy nazarénus? Melyik vallást válasszam és miért?
Figyelt kérdés
Valamelyik mindenképpen lesz, olyat ne írjatok, hogy egyik se.2020. szept. 7. 10:24
1/18 anonim válasza:
Hát akkor már inkább baptista.
2/18 A kérdező kommentje:
Légyszi, azt is írd meg, mi a különbség, mi szól a baptisták mellett, és mi a nazarénusok ellen. Nem szeretnék utána váltogatni.
2020. szept. 7. 11:09
3/18 anonim válasza:
Ha ez a kettő, akkor inkább baptista. Ők azért tevékenyebben vannak jelen vannak ebben a világban a karitatív alapítványaikkal, szegényeket megsegítő egyesületeikkel.
4/18 A kérdező kommentje:
Hitelveikben mi a különbség? Ha ismered mindkettőt, pontokban legyél szíves leírni, melyik milyen.
2020. szept. 7. 11:16
5/18 anonim válasza:
A nazarénusok szerint bármilyen korban meg lehet valakit keresztelni, a baptisták elutasítják a csecsemőkeresztelést.
6/18 anonim válasza:
Eggyik se.
Fuss,rohanj,menekülj mindkettő elől...
Baptistáknàl jártam valami borzalom.
7/18 A kérdező kommentje:
Nazarénusok is elutasítják a csecsemőkeresztséget, ennyit tudok.
És aki a baptistáknál volt, voltál a nazarénusoknál is? Hátha az kisebb borzalom.
2020. szept. 7. 13:10
8/18 anonim válasza:
Nazarenus holgyet csak ismerek,alkalmukon nem voltam.
Nagy a törvény ,erős a szigor.
Van vidéken egy telkem.
A telkem egy része Nazarenus temető.Járnak oda sirt gazolni,de csak néhány sírrol van szó,nagyon régiek.
Baptistáknál nekem nem tetszett de neked kèrdezo attol mèg tetszhet.
Sok az oreg,rossz a zene,gagyi a prédikáció.
9/18 anonim válasza:
Én baptista vagyok, de azt mondom, hogy oda menj, ahová Isten visz. Rá hagytkozz, senki másra.
10/18 A kérdező kommentje:
Baptistáknál kötelező a fejbekötés a lányoknál?
2020. szept. 7. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!