Mit mondjak annak aki felveti az Isten nem létezik érvre, hogyha vannak multiverzumok akkor nincsen Isten? (Keresztény Istenre gondoltam)
Igen meghalt ertuk hogy Udvozulhessenek
az egy lista elsot neztem meg
mi lesz ha kiirtja magat az emberiseg? Hat pontosan az marad par akik tovabbfejlodnek
De ami szamit az az hogy VilagVegen ki nem Karhozik el
nem emlekszem arra hogy "így nincs szükség istenre"
de amugy ez mit szamit? Ez egy oltar alla valo nagy marhasag meg a legtobb ezos is nevethet csak rajta, szoval nem ertem ez mennyiben erositi a "tudomany allaspontjat" legalabbis szerinted vagy ki tudja feltetelezesed szerint a "ateistak/hitetlenek" ezt tarthatjak
kivancsi lennek kik is allank ezek mogott marmint miben hisznek valojaban tudjak e legalabb onmaguk mert rengeteg ilyen ufo interjus sztori van aminek fo eleme (ha mint itt is inkabb csak melektemanak tunik) az hogy "Nincs Isten"
vajon harcos-ateistak allnak e mogottuk, vagy (EgyIstenTagado) ezo-szektasok? vagy egeszen mas?
en amugy olyanokat szeretem ahol aktivan mozognak a foldonkivuliek mutathatnal par olyan videot :D ahol a laboransokkal hadakoznak pl. Vagy menekulnek stb.
szerintem ők ilyen ellen támadók. Hogy a vallás a sötétkor szüleménye, és nagyon káros a kereszténység is!
Amúgy Kontár, te vallásos vagy? vagy micsoda? :)
"Igen" ("vallasos" de inkabb:)
hivo vagyok de gonosznak "jobban" szeretek szolgalni
onzo szemelyes vagyaimnak
szoval buneimnek elek
tul nehez az hogy Istennek eljek, nekem nehez Jezus Igaja, Keresztje valamiert
rosszul mukodik az itelokepesegem lelkiismeretem gondolom,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!