A párom török és Törökországban van egy felesége.Magyarországon én vagyok a barátnője.Lehetek második felesége ebben az országban ?
32-es,
de ellenorzik a családi állapotát
"A nem magyar állampolgár házasulandónak először is be kell szereznie egy ún. házassági tanúsítványt arról, hogy a házasságkötésnek a saját államának joga szerint nincs akadálya. [...] A külföldi házasulandó félnek ezen felül az alábbi dokumentumokat kell bemutatnia az anyakönyvvezetőnek:
- az érvényes útlevelét, EU-s állampolgár esetén személyazonosító igazolványát, illetve Magyarországon élő külföldi esetén a külföldiek részére kiállított személyazonosító igazolványt vagy tartózkodási engedélyt,
- külföldön kiállított születési anyakönyvi kivonatot és annak hiteles magyar fordítását,
- a lakóhely igazolásáról szóló tanúsítványt és annak hiteles magyar fordítását,
- a családi állapot igazolását és annak hiteles magyar fordítását.
[...]
Ennek az eljárásnak a célja annak megállapítása, hogy a házasságkötéseteknek sem a magyar, sem pedig a külföldi házasuló fél joga szerint nincs akadálya."
Jò mindegy, szakítsatok.
Szerezz egy borsodi roma embert,színre egykutya.
Jóéjszakát.
Nekem is kéne két férj,meg három is de a kettő ideálisabb.
Egyébként arra még nem gondoltál hogy a kedves párod felesége találta ki ezt a az egész mizériát azért hogy általad letelepedésihez/vízumhoz jussanak? Neked meg nyújtanak egy jó nagy péniszt cserébe,amire még büszke is vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!