Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lesz valaki manapság...

Hogyan lesz valaki manapság Jehova tanúja?

Figyelt kérdés
Az oké hogy megpróbálnak meggyőzni téged a tanításaikkal, de én például olvastam erről a vallásról a neten, persze a saját honlapjukról is szereztem infót, és elolvastam/megnéztem pár volt tanú történetét is, és így összességében már visszataszít ez az egész.

2020. aug. 28. 02:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13%
Hogy lesz valakiből fideszes?
2020. aug. 28. 15:41
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

10# No, ez az új világosság? :) Ezt találta ki a nyolc fenevad az ördögtoronyban, hogy ha valaki számonkéri a hamis világvége próféciákat, akkor az apostolokra kell ujjal mutogatni, így terelni el a figyelmet a jehovista hazugságról. Azt a betyár.

Ha a pedofilok védelmezését kérik rajtatok számon, akkor zsigerből a katolikusokat hozzátok fel, ha pedig a hazug világvége jóslatokat, akkor pedig az apostolokat.

Mindig elképedek azon, hogy mindig van nálatok lejjebb.

2020. aug. 28. 16:16
 13/18 anonim ***** válasza:
38%

Hogyan lesz valaki Jehova tanúi????

Ne legyél Jehova tanúi!!!

2020. aug. 28. 20:53
 14/18 A kérdező kommentje:

Régen jósolgatás volt, utána a közel a vég duma, és mostmár itt van a küszöbön. Látom nagyon várjátok a véget:)

2020. aug. 28. 23:37
 15/18 John4 ***** válasza:
66%
A kerdésre válaszolva úgy, hogy elmegy a józan esze.
2020. aug. 29. 19:53
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem úgy lesz valaki Jehova Tanúja, hogy nem ismeri a bibliai tanításokat, amelyek ellenkeznek a jehovisták tanaival (például Jézus tanítását a pokolról, vagy a Szent Lélek személyéről, vagy azt, amikor Jézus azt tanította, hogy a világvége dátumát senki nem tudja, csak az Atya), és behálózzák egy királyságteremben a sok hazugságukkal úgy, hogy közben a specifikus hazugságaikat úgy tüntetik fel, hogy ezt csak ők értik, ők a kiválasztottak (a 144 000, hahaha).

Kerüljétek a hazugságot!

2020. aug. 30. 21:31
 17/18 anonim ***** válasza:
40%
Lehet,hogy szimpatizál azokkal a dolgokkal, amikről beszélnek;vagy magányos. És hogy pl szeretne tartozni valahova.
2020. aug. 31. 16:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Hogyan lesz valaki jehova tanúja?

Manapság?

Bedzsinázzák a piádat aztán egy árokban ébredsz megerőszakolva, derekadra csavart torinói lepellel, de úgy, hogy az egyik golyód kilógjon, érzed hogy feszít a púzód, és mikor odanyulnál, szembesülsz azzal ténnyel, hogy a bal csuklódon ott virít egy pentagram...

Noshát, így lészen hivatalosan is taggá, azaz jehova agilis tanújává az ember fia!

2020. szept. 8. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!