Csakis keresztényeket kérdezem! Szerintetek az Armageddon még a mi életünkben fog bekövetkezni, hamár ilyen sok gonosz dolog van?
Szerintem nagyon közel van!
Azt írja a Biblia : És lészen azután, hogy kiöntöm lelkemet minden testre, és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok; vénjeitek álmokat álmodnak; ifjaitok pedig látomásokat látnak. Sőt még a szolgákra és szolgálóleányokra is kiöntöm azokban a napokban az én lelkemet" (Jóel 2:28 29).
Sok újjászületett keresztény elkezdett álmokat látni! Nekem is volt egy aminek az volt a lényege hogy még az én időmben fog eljönni és sokkal sokkal hamarabb mint ahogy arra gondoltam régebben! Régebben azt gondoltam hogy lehet hogy 20 éve nincs az emberiségnek de talan tíz van! Ma meg azt gondolom hogy mostantól bármikor de pár év max( 1-2)! De nem a világ vége jön el hanem a nagy nyomorúság fog elkezdődni! A végidők eseményei kezdődnek el! Az is lehet hogy a menyasszony is elragadtatik!
Durva!
Én néhány éve magamtól lettem teista a világ összetettsége és az élet értelme miatt. Jézusban Krisztusban pedig néhány hete! Nem a Jehova Tanúiba hiszek, hanem a Keresztény Istenben! :) Tehát Jézus Atyjába. És ha él még élek, akkor elragadtatás lesz? Tehát eltűnök a fizikai világból a Mennybe? Még akkor is ha néha rossz vagyok?
Aha.
Buta elmélet: Ha én éppen fürdök a fürdőkádban, és én hiszek Jézusban is, akkor velem hogy lesz? :D ruha nélkül kerülök a Mennyben, vagy pedig fehér ruhában?
"Régebben azt gondoltam hogy lehet hogy 20 éve nincs az emberiségnek de talan tíz van! Ma meg azt gondolom hogy mostantól bármikor de pár év max( 1-2)! De nem a világ vége jön el hanem a nagy nyomorúság fog elkezdődni! A végidők eseményei kezdődnek el! Az is lehet hogy a menyasszony is elragadtatik!"
Ha ez nem jön be, akkor hívhatunk téged hamis prófétának? Illetve akkor bizonyossá válik, hogy veled a Szentlélek helyett valami gonosz lélek diskurál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!